TeknoTalk

Tag Heuer Connected Modular 41, Daha Küçük Bileklere Özel

Tag Heuer Daha Küçük Modüler Akıllı Saat Yaptı

Tag Heuer Connected Modular 41 modelini duyurdu.

Daha küçük bilekleri olanların en büyük sorunlarından birisi mevcut akıllı saatlerin 45mm standardına uyarlanmış olması, bu neden göstergelerin büyük çoğunluğu onlar için çok büyük geliyor.

Tag Heuer Conected Modular 45 daha geniş bilekler için ideal bir model. Bu ürün Türkiye’de de satışa sunulmuştu. 45mm bileklik – kordon çapı ile gerçekten pahalı ve güzel bir cihazdı. Şirket nihayet 41mm çapında bir model daha duyurdu. Yeni Connected Modular 41 daha küçük bileklere sahip müşterilere ulaşmaya çalışacak.

Galeri: Tag Heuer Connected Modular 41 | 15 Foto

Elbette burada önemli olan sadece boyut değil. Tag Heuer çok iyi bir akıllı saat – Smartwatch yaratmak için Google ve Intel ile ortak çalıştı.

390 X 390 çözünürlükte görüntülenen daha parlak bir ekranla, inç başına 326 piksel sunuyor.8 GB depolama alanı ve 1 GB RAM içeren bellek kapasitesi de yükseliyor. Apple Watch’e benzer şekilde, Tag Heuer’in yeni 41mm modelinde, cihazı kolunuza bağlamak için dokuz farklı kayış seçeneği sunuluyor.

Ayrıca şirketin Calibre 5 mekanik saatlerini de bu ekstra kayışlarla kullanabilirsiniz. Yeni model smartwatch, 50 metreye kadar su geçirmez ve GPS ve NFC (Android Pay için) bağlantısı içerirken;Android 4.4 veya iOS 9 desteği sunuyor.

Fiyatına gelirsek, iPhone X’ten daha pahalı. 1200$’dan başlayacak.

Engadget

Exit mobile version