Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Taktiksel FPS Oyunu World War 3, Tamamen Türkçe Geliyor!

The 4 Winds Entertainment (T4W), bugün yaptığı bir açıklamayla geliştirilmekte olan çok oyunculu taktiksel oyun World War 3'nin Türkiye ve MENA bölgesindeki çıkışı için The Farm 51 ve MY.GAMES'le stratejik yayıncılık işbirliği yaptıklarını duyurdu. Oyunun dünyanın diğer bölgelerindeki yayıncılığını MY.GAMES üstlenecek.

Taktiksel FPS Oyunu World War 3, Tamamen Türkçe Geliyor!

The 4 Winds Entertainment, merakla beklenen çok oyunculu taktiksel FPS oyunu World War 3’yi ülkemizde Türkçe olarak yayınlayacak. 

The 4 Winds Entertainment (T4W), bugün yaptığı bir açıklamayla geliştirilmekte olan çok oyunculu taktiksel oyun World War 3’nin Türkiye ve MENA bölgesindeki çıkışı için The Farm 51 ve MY.GAMES’le stratejik yayıncılık işbirliği yaptıklarını duyurdu. Oyunun dünyanın diğer bölgelerindeki yayıncılığını MY.GAMES üstlenecek.

Blizzard Entertainment başta olmak üzere eğlence dünyasının tanınan şirketlerinde çalışmış olan deneyimli geliştiricilerin kurduğu T4W’in hedefi, geliştiriciler ve diğer yayıncılar için kültürel bir köprü vazifesi görerek güçlü oyunları yeni pazarlara ulaştırmak, geliştiricileri desteklemek, yerelleştirilmiş hizmetler oluşturmak ve bölgesel oyuncu toplulukları yaratmak. Bu deneyim, The Farm 51’ın çalışmalarına değer katmada önemli bir yer tutacak ve World War 3’nin sürükleyici taktiksel FPS deneyimini geliştirirken bir yandan da Türkiye ve MENA bölgesindeki oyuncular için kültürel açıdan ilgi çekecek içeriklerin geliştirilmesini, yerel sunucu altyapısının kurulmasını ve çok daha fazlasının yapılmasını sağlayacak.

The 4 Winds Entertainment’ın Ürün Pazarlama Müdürü Uğur Ülger konuyla ilgili düşüncelerini şu sözlerle ifade etti, “The 4 Winds Entertainment olarak, The Farm 51 ve MY.GAMES’le yaptığımız işbirliğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. WW3’yi Türkiye’deki oyunseverlerle tamamen Türkçe olarak buluşturacağımız için çok heyecanlıyız. Oyunla ilgili gelişmeleri ve Türk oyuncuları bekleyen sürprizleri sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.”

World War 3, oynanabilirliği elden bırakmadan, gerçek savaşları andıran özgün bir taktiksel deneyim sunmayı amaçlıyor. Oyundaki silahlar, dünyanın dört bir yanında gerçek ordular tarafından kullanılan silahlardan esinlenerek modellendi. Balistik, fizik ve tam vücut farkındalığı gibi gerçekçi oynanış özellikleri bir araya gelerek oyunculara özgün ve sürükleyici bir modern savaş deneyimi yaşatıyor. Oyuncular ayrıca Berlin, Varşova, Polyarni ve Moskova gibi gerçek şehirler temel alınarak tasarlanan, savaşla harap olmuş haritalarda takım bazlı çatışmalara girebiliyorlar.

World War 3, 25 Kasım’dan bu yana kapalı beta testi aşamasında. Kapalı betanın, 2022’nin mart ayında başlaması planlanan açık beta testine kadar süreceği belirtiliyor. Ayrıca aynı tarihlerde yeni bir içerik güncellemesi yayınlanacak ve oyun, Steam üzerinden oynaması ücretsiz modele geçecek. World War 3; GCAM 18+, NMC 16+, PEGI 16 ve ESRB T (Genç) derecelendirmelerine sahip.


World War 3’yle ilgili daha fazla bilgi için:

The 4 Winds Entertainment Hakkında
2021 yılında çok kültürlü ve deneyimli bir ekip tarafından kurulan The 4 Winds Entertainment, dünyanın en iyi oyunları ve yüksek büyümeye sahip fırsat pazarları arasında kültürel bir köprü görevi görürken eşsiz deneyimiyle bu oyun ve pazarları tam potansiyeline ulaştırmayı hedefliyor. Daha fazla bilgi için resmi web sitesi: https://the4winds.com/

World War 3 Hakkında
World War 3, küresel çapta gerçekleşen modern bir savaşı konu alan, çevrimiçi çok oyunculu olarak oynanan taktiksel bir FPS oyunudur. Oyunculara Varşova, Berlin ve Moskova gibi gerçek dünya şehirlerinde girecekleri heyecanlı taktiksel çarpışmalarda ekip arkadaşlarıyla birlik olarak düşmanlarını alt etme fırsatı tanır.

The Farm 51 Hakkında
Polonya merkezli oyun geliştiricisi The Farm 51; Get Even, World War 3, Chernobyl VR Project ve Chernobylite gibi projeleriyle bilinmekte. 2005 yılında üç deneyimli oyun geliştiricisinin (Kamil Bilczyński, Robert Siejka ve Wojtek Pazdur) kurduğu şirket, zamanla 100’den fazla yetenekli çalışana sahip oldu ve büyümeye devam ederek PC, konsollar ve mobil cihazlar için oyunlar üretmeye devam etti. Daha fazla bilgi için resmi web sitesi: https://www.thefarm51.com/eng/

MY.GAMES Hakkında
MY.GAMES, dünya çapında PC, konsollar ve mobil cihazlar için oyun geliştirip yayınlayan bir küresel oyuncu markası ve küresel eğlence sağlayıcısıdır. Rusya, Avrupa ve ABD’de toplamda 13 bölge ofisi olan MY.GAMES, 1800’den fazla çalışana ve 14 geliştirici stüdyosuna sahiptir. MY.GAMES; PC, konsollar ve mobil cihazlar için oyunlar geliştirir. Portföyünde 150’den fazla oyun bulunan şirket, şu anda War Robots, Hustle Castle, Left to Survive, Rush Royale, Skyforge ve Allods Online dahil olmak üzere 80’den fazla projeyi yönetmekte. MY.GAMES’in portföyünde Warface, ArcheAge, Perfect World, Revelation Online, Conqueror’s Blade ve LOST ARK başta olmak üzere popüler oyunlar yer almakta. Daha fazla bilgi için resmi web sitesi: https://my.games/en