Sosyal Medya

Tablet

TCL NXTPAPER 11, şık tasarımı iF Tasarım Ödülü aldı

TCL NXTPAPER 11, hem sektör lideri tasarımı hem de benzersiz göz bakım teknolojisi nedeniyle dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden biri olan iF Tasarım Ödülü'nün sahibi oldu.

TCL NXTPAPER 11, şık tasarımı ve yenilikçi kâğıt benzeri ekranı ile iF Tasarım Ödülü aldı

TCL NXTPAPER 11, hem sektör lideri tasarımı hem de benzersiz göz bakım teknolojisi nedeniyle dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden biri olan iF Tasarım Ödülü’nün sahibi oldu.

Ekran teknolojisinde ve uygun fiyatlı, akıllı bağlantılı deneyimlerde öncü olan TCL‘in NXTPAPER 11 tableti küresel çapta prestijli iF Tasarım Ödülü’ne layık görüldü. Şık tasarımı ve yenilikçi NXTPAPER 2.0 teknolojisine sahip çarpıcı ekranı ile ödülü almaya hak kazanan bu tabletin başarısı, TCL’in herkes için erişilebilir şık ve pazar lideri ürünler geliştirme konusundaki kararlılığını da ortaya koyuyor.

Dünyanın en prestijli tasarım ödüllerinden biri olan iF Tasarım Ödülü’ne 2023 yılında 56 ülkeden yaklaşık 11 bin başvuru yapıldı. iF jürisi, TCL NXTPAPER 11’i ödüle layık görmelerindeki temel faktörler olarak hem sektör lideri tasarımını hem de benzersiz göz bakım teknolojisini gösterdi.

TCL NXTPAPER 11, yükseltilmiş parlaklık, eşsiz göz koruması ve olağanüstü tasarıma sahip 11 inç 2K tam renkli elektronik kâğıt benzeri bir ekrana sahip. Yenilikçi NXTPAPER 2.0 teknolojisi ile donatılan tabletin ekran parlaklığı 500 nit’e kadar çıkarak sınıfının en iyisi olurken mavi ışık azaltma konusunda TÜV kriterlerini de aşıyor. Yansıma engelleyici özelliklerle tasarlanan tablet, güneş ışığı altında veya herhangi bir açıdan bile kullanıcılara keyifli bir ekran deneyimi yaşatıyor. Yalnızca 462 gr. ağırlığında ve 6,9 mm. kalınlığında olan bu olağanüstü TCL NXTPAPER 11 tablet, sınıfının en hafif tableti olmasına rağmen zengin bir görsel deneyim de sunuyor.

iF Tasarım Ödülü, TCL NXTPAPER 11’in Mobil Dünya Kongresi (MWC) 2023’te görücüye çıkmasının ardından aldığı bir dizi ödülün ardından geldi. Özellikle USA Today tarafından MWC Editörün Seçimi Ödülleri kapsamında yapılan “incelemede”, TCL NXTPAPER 11 için “Bir tablet veya e-okuyucu seçmek arasında kaldıysanız, bu beklediğiniz ürün olabilir.” yorumunda bulunuldu.

TCL Communication CMO’su Stefan Streit yaptığı açıklamada, “TCL NXTPAPER 11’in ilk çıkışının ardından bu değerli ödülleri kazanması, ekran mükemmelliğinden ödün vermeden yenilikçi göz bakımı sunmanın TCL için doğru yol olduğunu teyit ediyor. TCL, sektör lideri ekran teknolojisi ile birinci sınıf tasarımı bir araya getiren ürünleri geliştirmek için çalışmaya devam edecek.” dedi.

Daha fazla bilgi için http://www.tcl.com/global/en.html sayfasını ziyaret edebilirsiniz.