Sosyal Medya

Tablet

TCL’in TAB 10 Gen2 ve TAB 10L Gen2 tabletleri Türkiye’de satışta

 TCL, tablet ürün ailesini genişletmeye devam ediyor. TCL, ailenin yeni üyeleri TAB 10 Gen2 ve TAB 10L Gen2 tabletlerini Türkiye'de de piyasaya sundu.

TCL’in TAB 10 Gen2 ve TAB 10L Gen2 tabletleri Türkiye’de satışta

 

Tablet ürün yelpazesini genişletmeye devam eden TCL’in Türkiye’de satışa sunduğu şık ve zarif tasarımlı TAB 10 Gen2, üstün görüntü netliği ile dikkat çekerken TAB 10L Gen2 ise sahip olduğu özellikler ile temel ihtiyaçlar için ideal bir tablet olarak öne çıkıyor.

 

Zengin özelliklere sahip akıllı telefonlar, tabletler ve bağlantılı cihazların ekranları konusunda öncü olan TCL, tablet ürün ailesini genişletmeye devam ediyor. TCL, ailenin yeni üyeleri TAB 10 Gen2 ve TAB 10L Gen2 tabletlerini Türkiye’de de piyasaya sundu.

2K çözünürlükte 10,4 inç ekrana sahip olan TCL TAB 10 Gen2, sekiz çekirdek işlemci, 4 GB RAM ve microSD kart ile 1 TB’a kadar artırılabilir 64 GB dahili depolama alanı sunuyor. Tablet 6.000 mAh bataryadan güç alıyor ve Android 13 işletim sistemi ile geliyor. Tablette 8 MP arka kamera, 5 MP ön kamera bulunuyor. Ayrıca USB-C bağlantı noktası da mevcut olan tablette stereo hoparlörler de bulunuyor. Çift hoparlör, yüzde 200’e varan seviyede tüm ince ayrıntıları ve sesleri sunuyor. TCL’in NXTVISION teknolojisi sayesinde tablet, daha canlı renkler ve netlikle çarpıcı görüntüler ortaya çıkarıyor. Ultra ince çerçevesiyle kendinizi içinde hissedeceğiniz sinematik ekranı izleme keyfini daha da yükseltiyor.

TCL TAB 10L Gen2 tablet ise 10,1 inç ekran, dört çekirdekli bir işlemci ve 6.000 mAh pil ile geliyor. Android 13 işletim sistemiyle gelen tablette 3 GB RAM ve 32 GB depolama alanı bulunuyor. Tabletin depolama alanı bir microSD kart ile 1 TB’a kadar genişletilebiliyor.

Ayrıca, stereo hoparlörler, önde ve arkada iki adet 2 megapiksel kamera, Wi-Fi 5 ve Bluetooth 5.0 gibi bağlantı özellikleri mevcut olan tablette işletim sistemi olarak Android 13 yüklü. Gerçeğe daha yakın renkler ve daha keskin kontrastlar sunan tabletin IPS ekran teknolojisi ekrana uzun bakma süreleri gözetilerek optimize edildi. Bu özellik tableti ister yolda ister kanepede dinlenirken rahatça e-kitap okumanızı sağlayacak bir cihaza da dönüştürüyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan TCL Communication Türkiye Ülke Müdürü Serhan Tunca,

“TCL markası olarak ana stratejimiz her zaman üstün kullanıcı deneyimine sahip ürünlerimizi erişilebilir fiyatlarla kullanıcılarımıza ulaştırmak oldu. Tüm ürünlerimizde olduğu gibi tablet kategorisinde de kullanıcılarımızın hayatlarını kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Bu stratejimiz çerçevesinde tablet ürün ailemizi de her ihtiyacı karşılayacak şekilde genişletmeye devam ediyoruz. Tüm kategorilerde ihtiyaca uygun tabletlerimiz mevcut. Kullanıcılarımızın ürünlerimize olan ilgisi de doğru yolda olduğumuzun önemli bir göstergesi. Bugün olduğu gibi gelecekte de genişleyen tablet ekosistemimizi Türkiye’deki kullanıcılarımıza sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Alüminyum kaplamalı bir tasarımı olan TAB 10 Gen2 buzul mavisi ve uzay grisi seçenekleri, kompakt tasarımlı TAB 10L Gen2 ise siyah renk ile ülkemizde satışa sunuluyor.