Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

TD SYNNEX, dört yıldır üst üste Avrupa’da Yılın Distribütörü seçiliyor

BT ekosistemi için önde gelen bir küresel distribütör ve çözüm toplayıcı olan TD SYNNEX, dünyanın en büyük çevrimiçi BT bayi anketlerinden biri olan CONTEXT ChannelWatch anketinde dördüncü kez Yılın Distribütörü seçildi.

TD SYNNEX, dört yıldır üst üste Avrupa’da Yılın Distribütörü seçiliyor

BT ekosistemi için önde gelen bir küresel distribütör ve çözüm toplayıcı olan TD SYNNEX, dünyanın en büyük çevrimiçi BT bayi anketlerinden biri olan CONTEXT ChannelWatch anketinde dördüncü kez Yılın Distribütörü seçildi. 7 binden fazla kanal iş ortağının katıldığı ankette TD SYNNEX birçok ülkede de çeşitli ödüllerin sahibi oldu.

TD SYNNEX (NYSE: SNX), Avrupa genelindeki binlerce kanal iş ortağının oylarıyla CONTEXT ChannelWatch 2023 ödüllerinde üst üste dördüncü kez Yılın Distribütörü seçildi. Ayrıca Avrupa’da görsel-işitsel, inovasyon, lojistik ve bulut kategorilerinde de birinci olan TD SYNNEX, Portekiz’de Yılın Distribütörü dâhil olmak üzere birçok ülkede de çeşitli ödüller kazandı.

CONTEXT ChannelWatch, 7 binden fazla iş ortağının düzenli olarak geri bildirimde bulunduğu, dünyanın en büyük çevrimiçi BT bayi anketlerinden biri olarak biliniyor. Anket, bayilerin satın alma hedefleri ve kararlarının yanı sıra sektördeki trendler ve BT ekosisteminin karşılaştığı sorunlar hakkında da fikir veriyor. Anketin bir parçası olarak, her ülkedeki bayiler birlikte çalıştıkları distribütörleri CONTEXT ChannelWatch Yılın Distribütörü Ödülleri için aday gösteriyor.

Aldıkları ödül hakkında açıklama yapan TD SYNNEX Avrupa, Asya Pasifik ve Japonya Başkanı Patrick Zammit,

“CONTEXT Avrupa Yılın Distribütörü ödülünü üst üste dördüncü kez almaktan büyük onur duyuyor ve bu değerli ödülü almamıza yardımcı olan tüm iş ortaklarımıza güvenleri ve destekleri için teşekkür ediyoruz. TD SYNNEX’in her çalışanı; teknoloji uzmanlıklarını, operasyonel mükemmelliklerini ve dijital inovasyonu sürekli iyileştirme ruhuyla sektörümüzde en iyi uçtan uca müşteri deneyimini sunmaya odaklanıyor. Bu nedenle, TD SYNNEX’in bu yıl birçok kategoride ödüllendirilmesini görmek bizi ayrıca mutlu etti. Sürekli gelişmemize yardımcı olacak değerli bilgiler sağlayan anketi koordine ettiği için CONTEXT’e teşekkür ederiz.” dedi.

CONTEXT CEO’su ve Kurucu Ortağı Howard Davies ise açıklamasında şunları söyledi: “CONTEXT ChannelWatch 2023 Yılın Distribütörü ödülünü kazanan TD SYNNEX’i tebrik ediyorum. Bu ödül, TD SYNNEX’in bayileri için yaptığı olağanüstü çalışmaları da teyit ediyor.  BT kanalında distribütörler kritik rol oynuyor. TD SYNNEX de son derece rekabetçi olan bu sektörde örnek bir kuruluş olarak öne çıkıyor.”

TD SYNNEX’in Avrupa’da kazandığı ödüllerin tamamı şu şekilde:

Avrupa Geneli:

  • Yılın Distribütörü
  • En İyi Görsel-İşitsel Distribütör
  • En Yenilikçi Distribütör
  • En İyi Lojistik Distribütörü
  • En İyi Bulut Distribütörü

Fransa

  • En İyi Lojistik Distribütörü
  • En İyi Siber Güvenlik Distribütörü
  • En Yenilikçi Distribütör

Portekiz:

  • Yılın Distribütörü

İspanya:

  • En İyi Görsel-İşitsel Distribütör