Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

TD SYNNEX, NVIDIA’nın kurumsal ürünlerinin Türkiye’deki dağıtımını yapacak

TD SYNNEX, Nvidia ile Türkiye'de bir iş birliğine imza attı. Yapılan anlaşma ile TD SYNNEX, Nvidia'nın kurumsal ürünlerinin Türkiye distribütörlüğünü üstlenecek.

TD SYNNEX, NVIDIA’nın kurumsal ürünlerinin Türkiye’deki dağıtımını yapacak

TD SYNNEX, Nvidia ile Türkiye’de bir iş birliğine imza attı. Yapılan anlaşma ile TD SYNNEX, Nvidia’nın kurumsal ürünlerinin Türkiye distribütörlüğünü üstlenecek.

BT ekosistemi için lider bir küresel distribütör ve 100’den fazla ülkede 150 bini aşkın müşterisi için çözüm toplayıcı olan TD SYNNEX, Türkiye’de faaliyet gösteren müşterilerine daha geniş bir ürün yelpazesi sunmak amacıyla yeni iş birlikleri yapmaya hızla devam ediyor. Şirket son olarak Nvidia’nın kurumsal taraftaki tüm yazılım ve donanım ürünlerinin Türkiye distribütörlüğünü de üstleneceğini duyurdu.

TD SYNNEX yakın zamanda yaptığı başka bir açıklamada da Avrupa’daki portföyüne NVIDIA RTX grafik işlem birimlerini (GPU’lar) ekleyerek NVIDIA AI ürün yelpazesini daha da genişlettiğini duyurmuştu. NVIDIA RTX GPU’lar, gerçek zamanlı ışın izleme, yapay zekâ, simülasyon ve gelişmiş grafikler sunan tam yığın profesyonel görselleştirme teknolojilerini kullanıyor. Bu grafik kartları kiosklar veya video duvarları gibi gömülü cihazlardan geleneksel sunuculara ve iş istasyonlarına kadar zorlu bilgi işlem işlerini de hızlandırıyor.

Nvidia ile yaptıkları distribütörlük anlaşması hakkında açıklamada bulunan TD SYNNEX Türkiye Genel Müdürü Behçet Yumrukçallı,

“Şu anda dünya genelinde büyük ilgi gören ve hızla gelişen yapay zekâ ve yüksek performanslı sunucu projelerinin sayısı ve niteliği artarken bu alandaki gelişmeleri yakından takip ederek yenilikleri geniş kitlelere ulaştırmak da büyük önem taşıyor. Dünyanın lider distribütörlerinden biri olarak teknolojideki yeni trendlere paralel bir şekilde iş ortağı ağımızı geliştirmek ve genişletmek için sürekli çalışıyoruz. Bu yaklaşımımızdan hareketle Nvidia’nın kurumsal ürünlerinin ülkemizde katma değerli distribütörlüğünü üstlenmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu iş birliğimizin müşterilerimize en son teknolojilere erişim imkânı sağlama ve inovatif çözümleri daha geniş kitlelere ulaştırma hedeflerimize ulaşmamızda kritik bir rol oynayacağına inanıyorum. İş ortaklarımızla birlikte, en yenilikçi çözümleri ve teknolojileri Türkiye’deki müşterilerimize sunmaya devam edeceğiz.” dedi.