Sosyal Medya

Genel

Teamfight Tactics’in yeni seti Ebruli Masallar’da Sanatsal Bir Macera Sizi Bekliyor!

League of Legends evrenindeki şampiyon ve eşyalarla oynanan dünyanın en büyük PC strateji oyunu Teamfight Tactics'in yeni güncellemesi Teamfight Tactics: Ebruli Masallar tüm sunucularda yayınlandı.

Teamfight Tactics’in yeni seti Ebruli Masallar’da Sanatsal Bir Macera Sizi Bekliyor!

 

League of Legends evrenindeki şampiyon ve eşyalarla oynanan dünyanın en büyük PC strateji oyunu Teamfight Tactics’in yeni güncellemesi Teamfight Tactics: Ebruli Masallar tüm sunucularda yayınlandı. Bu yeni set, oyuncuları efsane ve masalların gerçeklikle buluştuğu yepyeni bir dünyaya götürüyor. Ayrıca burada oyuncular kader ve talihlerini değiştirecek fantastik varlıklarla tanışıyor. Oyuncular yeni sette 80 farklı çeşidiyle oyuna yeni bir soluk getiren ziyaret mekaniğinin yanı sıra aralarında 2 yeni özel karakterin de bulunduğu 59 League of Legends şampiyonundan oluşan bir kadroyu, 27 yeni özelliği ve 100’ü aşkın eklentiyi zafer için mücadele ederken deneyimleme fırsatı buluyor.

 

Teamfight Tactics: Ebruli Masallar tanıtım videosu

 

 

“Teamfight Tactics: Ebruli Masallar’da oyuncular popüler League of Legends şampiyonlarıyla büyüleyici masalları ve efsaneleri keşfedecek. Açık Beta’da oyuncuların setle ilgili ilk içeriklere verdiği tepkiler bizi oldukça heyecanlandırdı. Ebruli Masallar’ı hem Teamfight Tactics topluluğuyla hem de strateji oyunlarını seven tüm oyuncularla buluşturmak için sabırsızlanıyoruz,” diyor Teamfight Tactics’in Set Baş Tasarımcısı Lynda Tang.

 

Oyuncular Ebruli Masallar’da yeni oynanış mekaniği ziyaretler aracılığıyla olağanüstü ruhlar ve mitolojik şampiyonlarla tanışıyor. Bu ziyaretler oyunun rasgele zamanlarında gerçekleşiyor. Oyuncuların karşılaştığı efsanevi karakterler onlara farklı ilaveler veriyor ya da gidişatı değiştirerek oyunlara heyecan katıyor.

Teamfight Tactics: Ebruli Masallar’la birlikte yeni şampiyonlar Alune ve Kobuko oyuna geliyor. Daha önce evren hikâyelerinde ve League of Legends ile Legends of Runeterra’da bir şampiyonun yetenek setinde adı geçen Alune oynanabilir bir şampiyon olarak oyuna ekleniyor. Öte yandan daha önce hiç görülmemiş yordle dövüş ustası Neşeli Pati, Kobuko ise yalnızca Teamfight Tactics’e değil, aynı zamanda League of Legends evrenine de katılıyor.

 

Tüm bunlara ek olarak Teamfight Tactics: Ebruli Masallar sırasında oyuna Dönüşümlü Mağaza adında yeni bir özellik gelecek. Burada oyuncular Hazine Diyarı’ndan edindikleri yeni alışveriş birimini kullanarak dönüşümlü oyun içi kozmetik içerikler arasından dilediklerini alabilecek.

 

“Oyunculardan aldığımız geribildirimleri önemsediğimizi göstermek için Teamfight Tactics’e her daim yenilikler getirmeye özen gösteriyoruz. Bu sayede hem her sette oyunculara farklı sürprizler sunuyor hem de strateji oyunlarını sevenlere ya da League of Legends evrenini farklı biçimlerde deneyimlemek isteyenlere oyunu oynamak için çeşitli imkânlar sağlıyoruz,” diyor Teamfight Tactics’in Oyun Direktörü Peter Whalen.