Sosyal Medya

Eğitim

TechCircus ve SHERPA, “UX Crunch at Home” web seminerleri

TechCircus ve SHERPA, “UX Crunch at Home” web seminerleri...Sıradaki web seminerinin konusu: “Kurum içi Araçlar Tasarlamak”...

TechCircus ve SHERPA, “UX Crunch at Home” serisiyle web seminerleri vermek için işbirliği yaptı

Katılımın ücretsiz olacağı ve 12 çevrim içi etkinlik ile 6 ay sürecek olan web seminerleri serisi, “Kullanıcı Merkezli Deneyimi Tanımlamak” teması altında şirketinizde bir tasarım kültürü oluşturmanın nasılları ve nedenleri ile birlikte sektörden uzmanların katılımı ile araştırma odaklı deneyim tasarımı yaklaşımına yönelik pratik çözüm önerilerine ve vaka analizlerine odaklanacak.

SHERPA’nın, deneyim tasarımı alanında yürüttüğü global iletişim projelerinden en önemlilerinden biri olan TechCircus işbirliği, UX konusunda işin uzmanlarını takip etmek isteyen UX meraklılarına da fırsat sağlayacak.

SHERPA, UX profesyonelleri arasındaki bilgi alışverişine olanak sağlayan bir ortama kapı açacak olan “UX Crunch at Home” web seminerleri serisi ile İngiltere başta olmak üzere uluslararası UX komünitesini bir araya getiren etkinliklerin sponsoru olarak bir rol üstlenecek.

Sıradaki web seminerinin konusu: “Kurum içi Araçlar Tasarlamak”

Tarih: 17 Aralık, Perşembe TSİ 21.00’de

UX Paneli: Designing for Internal Tools

Katılımcılar:

  • Drue Thomas – Senior Product Designer – New York Times
  • Jack Holmes – Service Design Lead
  • Nieve Tierney – Founder – Making Shapes Ltd
  • Talin Wadsworth – Principal Designer, Adobe

Kayıt: https://www.techcircustv.com/internaltools

On yılı aşkın bir süredir hizmet veren Tech Circus; UX, Ürün ve Tasarım konusunda uzmanlaşmış, önde gelen bir networking ve eğitim etkinlikleri düzenliyor. Dünyanın dört bir yanından uluslararası bir izleyici kitlesine sahip Tech Circus, küresel markalar ile işbirliği yaparak, dünyanın önde gelen uzmanlarını değerli görüşlerini ve uzmanlıklarını paylaşmak için bir araya getiriyor.