Sosyal Medya

Mobil

Fotoğraf ve selfie tutkunlarına en doğru yeni yıl hediyesi!

Fotoğraf ve selfie çekmeyi bir tutkunlarına bu yeni yılda TECNO CAMON 16 Premier onlar için en doğru hediye!

Akıllı telefonlarımız yaşadığımız her anı çektiğimiz fotoğraflarla, selfielerle hafızasında sakladığımız en yakın arkadaşlarımız. Özellikle de yılbaşı gibi önemli günlerde, gecelerde…

Bunu bir tutku haline getirenlerimiz için her kare, her fotoğraf paylaşılması, beğenilmesi gereken birer anı. Bu iç görüden yola çıkan TECNO Mobile, 8 GB RAM + 128 GB ROM hafızası ve 90 Hz yenilemeli 1080X2460 ekran çözünürlüğüne sahip 6,9″ FHD Çift Noktalı Ekrana sahip TECNO CAMON 16 Premier modelini öne çıkaran bir kampanya başlatarak sevdiklerinize bu yeni yıl çok keyifli bir hediye opsiyonu sağlıyor.

Ayrıca hepsi bu değil… TECNO CAMON 16 Premier satın alan kullanıcılar sadece üst düzey bir cihaz sahibi olmakla kalmıyor, aynı zamanda çekiliş kampanyasına dahil olarak 2 Seat İbiza, 5 Mondial Scooter, 5 Arçelik TV ve 50 TECNO POVA cep telefonundan birine sahip olma şansı yakalıyor.

TECNO CAMON 16 Premier’i seçenler, hem tüm TECNO ürünleri için geçerli olan büyük bir hediye kampanyasından faydalanabiliyor hem de bu ürünü indirimli bir fiyattan satın alabiliyor. 

Amiral Gemisi Düzeyinde Kamerası ile TECNO CAMON 16 Premier

TECNO CAMON 16 Premier, arkada amiral gemisi seviyesinde bir Ultra Dörtlü kamera modülü ve önde bir akıllı çift kamera modülü var. Arka modül 64 MP birincil lens + 8 MP, 119 Derece Bozulmayı Önleyici Süper Geniş Açı / Makro Çekim lensi + 2 MP Derinlik kontrol lensi + 2 MP, 1080 P Ultra Gece Video Çekimi lensi barındırıyor. Arkadaki beş flaş, karanlık bir ortamda bile daha net ve daha parlak bir fotoğraf elde etmenizi sağlıyor. 960 fps ağır çekim fotoğrafçılıkla birlikte odak her zaman sizin üzerinizde olması için Video Portre modu, ağır çekimde çok özel anları yakalamanıza olanak tanıyor.

Her zaman sabit videolar çekmenize yardımcı olmak için HIS Süper Elektronik Görüntü Stabilizasyonu teknolojisi de mevcut.

Ön kamera modülü, 48MP Süper Şeffaf lens ve ayarlanabilir çift ön flaşlı 8MP, 105 Derece Otomatik Ultra Geniş Açılı Lens ile TECNO CAMON 16 Premier’in kamera güçlerine katkıda bulunuyor.

33 W flaş şarj destekli 4500 mAh büyüklüğündeki batarya, hiçbir şeyi kaçırma endişesi yaşamamanız için dünyadaki tüm özgürlüğü verir. 33 W Flaş şarj özelliği ile TECNO CAMON 16 Premier daha güvenli ve daha hızlı şarj sağlar, sadece 30 dakikada %70 şarja ulaşıyor.

TECNO CAMON 16 Premier burada