Sosyal Medya

Android

TECNO, Gelişmiş Sensör Kaydırmalı CAMON 20 Serisi’ni Satışa Sundu

TECNO, son teknolojiyi ve modern tasarımı bir araya getiren TECNO CAMON 20 Serisi ile kullanıcılarına göz alıcı portre video ve gece fotoğraf deneyimi sunuyor. TECNO CAMON ailesinin yeni serisinde, TECNO CAMON 20 Premier 5G modeli ön plana çıkıyor ve endüstriye yön veren CAMON PUZZLE estetik tasarımı ile dikkat çekiyor.

TECNO, Gelişmiş Sensör Kaydırmalı CAMON 20 Serisi’ni Satışa Sundu

 

TECNO, Gelişmiş Sensör Kaydırmalı OIS Teknolojisine Sahip CAMON 20 Serisi’ni Satışa Sundu

 

Dünya genelinde 70’ten fazla pazarda faaliyet gösteren teknoloji markası TECNO, son teknolojiyi ve modern tasarımı bir araya getiren TECNO CAMON 20 Serisi ile kullanıcılarına göz alıcı portre video ve gece fotoğraf deneyimi sunuyor. TECNO CAMON ailesinin yeni serisinde, TECNO CAMON 20 Premier 5G modeli ön plana çıkıyor ve endüstriye yön veren CAMON PUZZLE estetik tasarımı ile dikkat çekiyor.

TECNO’nun kamera ve performans yetenekleri ile ön plana çıkan serisi CAMON’un yeni teknoloji serisi CAMON 20, 9.499 TL-24.999 TL arasında değişiklik gösteren fiyatıyla Türkiye’de MediaMarkt, Teknosa, Vatan, Turkcell, Vodafone mağazalarında ve e-ticaret sitelerinde satışa sunuldu.*

 

TECNO CAMON 20 ailesi, benzersiz bir görüntü kalitesi için en uygun şekilde optimize edilmiş Sensör Kaydırmalı OIS Teknolojisi ile endüstride bir ilke imza atıyor. CAMON serisi, 45W ve 33W ultra hızlı şarj cihazı, şarj kablosu ve özel bir kılıfın da içinde yer aldığı şık bir kutuyla geliyor.

TECNO CAMON 20 Premier 5G: Sarsıntı Önlemenin Yeni Boyutu

 

TECNO CAMON 20 Premier 5G, endüstride bir ilk olan 5000 Kez/s Sensör Kaydırmalı OIS Titreme Teknolojisi ile donatılmış olarak geliyor. Bu teknoloji, kullanıcıların hareket halindeyken dahi saniyede 5.000 kez titreşimleri dengeleyebilmesine olanak sağlıyor. Bu da net ve canlı fotoğraflar ve videolar elde edilmesini sağlıyor.

 

Marka bu son teknoloji ile SLR kameralarda olan titreme önleme yeniliklerini akıllı telefonlarda yaygınlaştırmayı amaçlıyor. TECNO tarafından geliştirilen bu teknoloji, geleneksel titreme çözümlerinin aksine, görüntü kalitesini tehlikeye atmıyor ve görüntülerde herhangi kayba yol açmıyor. Düşük ışıkta bile, çekilen görüntülerin %93‘üne kadarını koruyor. Anılarınızı hareket halindeyken bile bütün ayrıntılarıyla yakalayan, şimdiye kadarki en iyi titreme önleme çözümünü deneyimlemek mutlu olacaksınız!

Gece Portrelerinde 50MP Pro RGBW  Ultra Sensör

 

TECNO’nun RGBW Ultra teknolojisi, cihazlarında çok parlak gece portreleri deneyimi sunuyor. Geleneksel RGB renk filtresi çözümünde bulunan “yeşil” diziyi “beyaz” ile değiştirerek, RGBW Pro Ultra sensörü daha fazla ışığın yakalanmasına imkan sunuyor. Ayrıca, 1G+6P lens, ana sensöre ulaşan ışığın yolundaki plastik lensi bir cam lens ile değiştirerek ışık alımını artırıyor.

 

TECNO CAMON 20 Premier 5G’nin ana sensörü, 1/1.73’ten 1/1.56’ya (tek piksel boyutu 0.8μm’den 1.0μm’ye) yükseltilmiş ve %56,25 daha fazla ışığa duyarlı bir alan sunuyor, böylece görüntüler gerçek hayata mümkün olduğunca yakın oluyor. Daha büyük ışık iletimi sayesinde, TECNO CAMON 20 Premier 5G, kullanıcılara karanlıkta bile kristal berraklığında gece portrelerini yakalama imkanı sunuyor. TECNO CAMON 20 Premier 5G, en küçük detayına kadar kullanıcılarını mutlu etmek için tasarlanmış bir model olarak dikkat çekiyor.

 

6.67 inçlik 120Hz AMOLED ekrana, 45W Ultra hızlı şarj desteği ve 5000mAh bataryaya sahip olan TECNO CAMON 20 Premier 5G, MediaTek Dimensity 8050 sekiz çekirdekli işlemciden güç alıyor. 512GB depolama kapasitesi ve 8+8GB (Sanal) RAM seçeneği ile 24.999 TL fiyatla satışa sunuluyor.

TECNO CAMON 20 Pro 5G: Gece Çekimi Uzmanı

Düşük ışıklı ortamlarda herkesi kıskandıracak berraklıkta fotoğraf ve videolar mı çekmek istiyorsunuz? TECNO CAMON 20 Pro 5G, en küçük detayına kadar sizler için tasarlanmış bir model.

64MP RGBW Ultra Sensörü: CAMON 20 Serisi’yle beraber 64MP’lik bir kamerada ilk kez TECNO tarafından kullanılan RGBW Ultra Sensörü Geleneksel RGB renk filtresi çözümünde bulunan “yeşil” diziyi “beyaz” ile değiştirerek, daha fazla ışığın yakalanmasına izin verir. TECNO CAMON 20 Pro 5G’nin ana sensörü, 1/1.73’ten 1/1.56’ya (tek piksel boyutu 0.8μm’den 1.0μm’ye) yükseltilmiş ve %56,25 daha fazla ışığa duyarlı bir alan sunuyor. Böylece böylece görüntüler gerçek hayata mümkün olduğunca yakın oluyor. Daha büyük ışık iletimi sayesinde, TECNO CAMON 20 Pro 5G, kullanıcılara karanlıkta bile kristal berraklığında gece portrelerini yakalama imkanı sunuyor. Böylece, 64MP gece kamerası ile gece çekimlerinde ve düşük ışıklı ortamlarda; hem videoların hem de çekilen fotoğrafın parlaklığı ciddi oranda iyileşiyor.

“Size en yakın siz”: Kendi başınıza olduğunuz anlarda da TECNO CAMON 20 Pro 5G yanınızda. 32MP Çift flaşa sahip selfie kamerası sayesinde ışık yeterli değilken bile mükemmel netlikte selfieler çekebilmeniz mümkün oluyor.

Gün boyu yol arkadaşınız: 5000mAh bataryası ve 33W Süper hızlı şarj özelliğiyle de gün boyu çekim yapabileceksiniz.

Yüksek performans: MediaTek Dimensity 8050 işlemcisi ile size her türlü deneyimde yüksek performans vaat eden TECNO CAMON 20 Pro 5G, incecik çerçevesi, gökyüzünün ışıltısını hissettirecek arka kaplaması, 6.67 inçlik 120Hz AMOLED ekranı, 8+8GB (Sanal) RAM ve 256GB depolama kapasitesi ile 13.999 TL fiyatla, teknoloji marketlerde satışa sunuldu.

 

TECNO CAMON 20 Pro: Erişilebilir Performans ve Aydınlık Gece Çekimleri

İsterseniz selfie, isterseniz portre çekimi, isterseniz video…

Düşük ışıkta ve gece çekimlerindeki yeni yol arkadaşınız olan TECNO CAMON 20 Pro, tıpkı önceki CAMON serileri gibi, 64MP kameralarda ilk defa TECNO tarafından kullanılan RGBW sensör teknolojisine sahip. 32MP flaşlı selfie kamerasıyla da düşük ışıkta dahi harika selfie çekimlerini mümkün kılıyor.

6.67 inçlik 120Hz AMOLED ekranı, 8+8 GB RAM depolama alanı ve MediaTek Helio G99 Octa-core 8 çekirdekli işlemcisiyle yüksek performans ve ince çerçeveli kasasıyla görsel şölen vaat eden TECNO CAMON 20 Pro, 5000mAh bataryası ve 33W Süper hızlı şarj desteğiyle de yüksek bir pil dayanımı sunuyor. Düşük ışıklı ortamda keyifle çekim yapmak isteyenlerin tercih edeceği CAMON 20 Pro’un satış fiyatı ise 10.299 TL.

 

TECNO CAMON 20: CAMON Serisinde Geri Kalmayın

TECNO CAMON 20 ailesinin ilk müşteriye açılan modeli TECNO CAMON 20, teknoloji ve yenilikçi tasarım severlerden aldığı yüksek notlarla kendini ilk andan itibaren sevdirdi.

Her Anı Yaşa mottosunun altından başarıyla kalkan TECNO CAMON 20’nin 64 MP RGBW Ultra sensor destekli kamerasına 2 MP Bokeh lens eşlik ederken, ön tarafta 32 MP süper yüksek çözünürlüklü kamera ile çift flaş ışığı kullanılıyor.  6.67 inçlik 60Hz AMOLED ekranı ile TECNO CAMON 20 Pro gibi 33W Süper hızlı şarj desteği ve 5000mAh bataryaya sahip TECNO CAMON 20, işlemci olarak MediaTek Helio G85’ten güç alıyor. 256 GB ve 8+8GB (Sanal) RAM seçeneği ile 9.499 TL fiyatla raflarda satışta bulunuyor.

 

CAMON PUZZLE Tasarımı: Mükemmel Estetik ve Dayanıklılık

 

TECNO, postmodern mimarinin yenilikçi tarzından ilham alarak estetik kavramlarını uluslararası moda markaları ve öncü tasarımcıların fikirleriyle birleştirerek CAMON PUZZLE tasarımını ortaya koyuyor. TECNO burada, lüks deri hissiyatlı deseni Magic Design ile safir sınıfı nanokristal düzeyinde seramik malzemesini cihazın arka kaplama yapısına entegre etmeye odaklandı. TECNO, gelişmiş malzemelerin ve cesur tasarımın geleneksel akıllı telefon tasarımının geleceğine meydan okuduğu bu özel uygulama ile TECNO CAMON 20 kullanıcılarına oldukça özel bir tasarım sunuyor. TECNO CAMON 20 Serisi’nin tasarımı, prestijli bir organizasyon olan MUSE Design Ödülü 2023’te Altın ödülü kazanma başarısını gösterdi ve bu da TECNO’nun akıllı telefon tasarımının öncüsü olma konumuna dikkat çekiyor.

MR. Doodle Tasarımı: Dünyanın İlk Grafiti Stili Arka Kapak

 

TECNO CAMON 20 Serisinin özel Mr. Doodle versiyonu, TECNO’nun hem sanatsal hem de teknolojik olanakların sınırlarını zorlama tutkusunu yansıtıyor. Sürekli yenilikler sunması sayesinde bu seri, yalnızca türünün tek örneği bir tasarım değil, aynı zamanda gelişmiş, profesyonel fotoğrafçılık yetenekleri ve olağanüstü bir kullanıcı deneyimi de sunuyor. Kullanıcıların özel anları çarpıcı ayrıntılarla yakalamasına olanak tanıyan TECNO CAMON 20 Serisi Mr. Doodle versiyonu, düşük ışıkta bile kristal netliğinde portreler sunmak için Sensör Kaydırmalı OIS Titreşim Önleyici Teknolojiye ve 50MP RGBW Ultra Sensöre sahip bulunuyor.

 

TECNO CAMON 20 Serisi Mr. Doodle versiyonu, TECNO CAMON 20 Premier 5G Mr. Doodle, TECNO CAMON 20 Pro 5G Mr. Doodle ve TECNO CAMON 20 Pro Mr. Doodle olarak neredeyse bütün seride mevcut bulunuyor. Mr. Doodle’ın ikonik sanat eserlerini Türkiye’de satışa sunan ilk marka olan TECNO, grafiti stili arka kapak ile tarzınızı her zaman yansıtmaya aday ve üstelik bu arka kapak grafitiler parlıyor.

 

Daha Fazla Harika Özellik:

108MP Ultra Çözünürlüklü Geniş Açılı Kamera: 

Ultra geniş açılı görüntüler ve süper makro yakın çekimler dahil tüm ayrıntıları yakalamak için kullanıcılara olanak tanıyor. Uyarlanabilir Piksel teknolojisi, 9 küçük pikseli tek bir 1.92um ultra büyük piksele birleştirerek piksel boyutuna göre ışık hassasiyetini 9 kat artırıyor. 32MP Ultra Net AI Selfie kamerası, kullanıcıların özçekimlerinin kalitesini artırmaya yardımcı olur. Ayrıca, 50MP ana ve 108MP geniş açılı kameralar 4K ve HDR videoyu desteklerken, arka ve ön kameralar çift portre videoyu destekler.

6.67 inç AMOLED Gerçek Renk Ekran: 

TECNO CAMON 20 Premier 5G, gerçek sinema sınıfı P3 geniş renk gamını destekleyen bir ekran kullanıyor. 800000:1 ultra yüksek kontrast oranı, ışık ve karanlık detayları daha net bir şekilde gösteriyor. Renk gamı, ABD film endüstrisi tarafından tanıtılan geniş bir renk alanını kapsıyor, böylece gerçek sinema kalitesinde renkler sunuyor. TECNO CAMON 20 Premier 5G’nin alt çerçevesi %47 daha dar ve kullanıcılara sınırsız tam ekran görüntü deneyimi sunuyor.

TüV Rheinland Göz Koruması Sertifikası ve 120Hz Uyumlu Yenileme Hızı:

TECNO CAMON 20 Premier 5G, gözleri olası zararı en aza indirmek için mavi ışığın %50’sini filtreleyen TüV Rheinland sertifikasına sahip. Cihaz, düşük ışıkta ekran titremesini çözmek için PWM 1920Hz ultra frekansta karartma kullanıyor ve göz yorgunluğunu önemli ölçüde azaltıyor. 120Hz’ye kadar çok seviyeli ayarlanabilir ekran yenileme hızları, kullanıcıların kullanım senaryosuna göre özelleştirilebiliyor. Yüksek dokunma örnekleme hızı ise anında ve doğru parmak tepkilerine olanak tanıyor.

MediaTek Dimensity 8050 Yonga Seti: 

TECNO CAMON 20 Premier 5G, MediaTek’in yeni Dimensity 8050 işlemcisi ile donatılmış sektörün ilk cihazlarından biri olarak dikkat çekiyor. TECNO CAMON 20 Premier 5G, gelişmiş 6nm sekiz çekirdekli bir mimari sunan bu yonga setiyle güçlendirildi. CPU frekansı 3GHz’ye kadar çıkabilen bu işlemci, günlük uygulamaları veya büyük ölçekli oyunları sorunsuz ve takılmadan çalıştırıyor. Triathlon Polimer Grafen Üçlü Devre Isı Dağıtma teknolojisi, cihazın serin kalmasını sağlarken, seri 8GB+8GB genişletilmiş RAM ve 512GB ROM sunuyor. TECNO CAMON 20 Premier 5G’nin 5.000mAh bataryası, kullanıcılara evde, işte veya dışarıda bolca enerji ve Ultra hızlı şarj ise ihtiyaç duyulduğunda hızlıca enerji sağlıyor.

 

Fiyat ve Kullanılabilirlik

 

TECNO CAMON 20 Premier 5G ve TECNO CAMON 20 Pro 5G modelleri için Gökyüzü Siyahı ve Huzur mavisi, TECNO CAMON 20 Pro ve TECNO CAMON 20 modelleri için Şafak Öncesi Siyahı, Huzur Mavisi ve Buzul Parıltısı olmak üzere her modunuzu yansıtabilecek birçok renk seçeneği sunuyor ve tabii ki    Mr. Doodle’ı unutmamak gerek!

 

Her bütçeye uygun TECNO CAMON 20 Serisinin çeşitli fiyatları;

•TECNO CAMON 20 Premier 5G    24.999TL

•TECNO CAMON 20 Pro 5G            13.999TL

•TECNO CAMON 20 Pro                  10.299TL

•TECNO CAMON 20                          9.499TL

*Model bazında satış noktası değişiklik gösterebilir.