Sosyal Medya

Donanım

Teknoloji devi SteelSeries attığı yeni adımlarla adından söz ettiriyor

Teknoloji devi SteelSeries attığı yeni adımlarla adından söz ettiriyor. 2020’ye hızlı bir giriş yapan SteelSeries, tüm oyunculara sürpriz...

Teknoloji devi SteelSeries attığı yeni adımlarla adından söz ettiriyor

SteelSeries, 2020 yılının başından bu yana birçok konu başlığında kendini göstererek yıla damgasını vurmayı sürdürüyor. Çıkardığı oyuncu ekipmanları, sponsor olduğu etkinlikler ve yaptığı iş birlikleri ile oyun dünyasının her alanında adından söz ettiren marka, bu yıl da başarıları ile rakiplerini geride bırakıyor.

Hazırladığı özel oyuncu ekipmanları serisi ile 2020’ye hızlı bir giriş yapan SteelSeries, tüm oyunculara sürpriz niteliğinde adımlar attı. Birbirinden gelişmiş özellikleriyle pazara sunulan serinin ürünleri arasında  Rival 3 oyun mouse’u, Apex 3 ve Apex 5 oyuncu klavyeleri bulunuyor. “Mücadelenin Yıldızı Ol” mottosu ile oyunculara tanıtılan Rival 3; aldığı yorum ve detaylı oyuncu incelemeleri sayesinde yılın oyuncu faresi olmaya devam ediyor. Ayrıca SteelSeries’in 2020 yılının başında oyun dünyasına sunduğu seri içindeki ürünü Apex 5 ile oyuncular rahat klavyeleriyle oyun kalitesini artırıyor. İnce detaylı ürün özellikleri ve son kalite tasarımıyla oyun klavyesi Apex 5 ise aldığı yorumlar ile oyuncuların bu yılki gözdesi olmayı başardı.