Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Teknoloji Dünyası SDN Summit’te Buluşuyor!

ShiftDelete.Net, teknoloji tutkunlarını bir araya getirecek dev bir etkinliğe imza atıyor: SDN Summit!


Teknoloji Dünyası SDN Summit’te Buluşuyor!

 

ShiftDelete.Net, teknoloji tutkunlarını bir araya getirecek dev bir etkinliğe imza atıyor: SDN Summit! 

27-28 Nisan 2024 tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan bu ücretsiz etkinlik, en yeni teknolojilerin sergileneceği, inovasyonun ve ilhamın dorukta olacağı bir şölen olacak.

SDN Summit Neden Önemli?

Türkiye’nin Teknoloji Nabzı: SDN Summit, Türkiye’nin önde gelen teknoloji üreticilerini, girişimcilerini ve teknoloji meraklılarını bir araya getiren benzersiz bir platform.

Geleceğe Işık Tutan İnovasyonlar: Etkinlik boyunca, telekomünikasyondan savunma sanayiine, otomotivden yenilenebilir enerjiye kadar birçok farklı sektörden lider şirketler, en son teknolojilerini ve geleceğe dair vizyonlarını paylaşacak.

Zengin İçerik: Katılımcılar, iki gün boyunca birbirinden değerli konuşmacıların yer aldığı oturumları takip edebilecek, farklı markaların stantlarını ziyaret ederek yeni ürünleri deneyimleyebilecek ve sektörün önde gelen isimleriyle network kurabilecekler.

Etkinlikte Neler Olacak?

 

Sektör Liderlerinden Konuşmalar: T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, Hepsiburada CEO’su Nilhan Onal Gökçetekin, Binance Pazarlama Direktörü Harika Eldoğan ve daha birçok önemli isim, SDN Summit’te sahne alacak.

Sektörlerden Markalar: Hepsiburada, Turkcell, Togg, Binance, Mastercard, Google, HAVELSAN, Monster Notebook ve daha birçok lider marka, etkinlikte stantlarıyla yer alacak ve en yeni ürünlerini sergileyecek.

Networking ve İş Birliği Fırsatları: SDN Summit, sektör profesyonelleri ve girişimciler için eşsiz bir networking platformu sunuyor.

Katılım Nasıl Olacak?

 

SDN Summit’e katılım tamamen ücretsizdir. Etkinliğin web sitesi üzerinden kolayca kayıt olabilirsiniz.

Daha fazla bilgi ve kayıt için: https://sdnsummit.com/#kayit

Sosyal Medya: #sdnsummit

Unutulmaz Bir Teknoloji Deneyimi İçin SDN Summit’e Davetlisiniz!

Destekleyenler

 

Hepsiburada ve Turkcell’in ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan SDN Summit’in Elmas sponsoru ise Togg, Platin sponsorları ise Binance ve Mastercard.

Altın sponsorlar ise ASPower, Continental, DESİ, DJI l Karacasulu, egaranti, Google, Global IT, HAVELSAN, Monster Notebook, Portuma, Segway – Ninebot Türkiye, Ticimax, TikTok, Turan ve Zore.

Gümüş sponsorlarımız ise CAR MEKAN, E-Garaj, Gökçe Avukatlık Ortaklığı, TEZ Elektronik, THEADX, Tumurly ve Solarçatı.

Oturum sponsoru Vestel, Girişimcilik alanı sponsorlarımız ise Arz Portföy, GOSB, İTÜ ARI Teknokent ve KADEM.

Ulaşım sponsorumuz ise BiTaksi ve GetirAraç.

Etkinliğimizin destekleyenleri ise; Turkuvaz Medya Grubu, Branding Türkiye, Bundle, CNN Türk, GZT, Inc Türkiye, Postuby, Technologic, teknotalk ve Startup Teknoloji.

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi’nin de katkılarıyla düzenlediğimiz SDN Summit’te, tüm teknoloji severleri bekliyoruz.

SDN Summit’te pek çok farklı teknoloji firmasının en yeni ürünlerini deneyimleyecek alanlarla beraber, değerli konuşmacıları da dinleyebileceğiniz oturumlar olacak.

Hem kurumları, hem teknoloji şirketlerini, hem girişimcileri, hem yayıncıları hem de teknoloji severleri bir araya getirecek SDN Summit’e hepinizi bekliyoruz.