Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Teknoloji liderleri Commencis Cloud Horizons Summit’te bir araya geldi

Farklı sektörlerin teknoloji liderleri, 9 Kasım'da Commencis'in öncülüğünde, Amazon Web Services (AWS) ve Trend Micro'nun partnerliğinde, dijital dönüşüm ve bulut teknolojilerinin iş dünyasındaki etkisini tartışmak üzere ‘Commencis Cloud Horizons Summit' etkinliğinde buluştu.

Teknoloji liderleri Commencis Cloud Horizons Summit’te bir araya geldi

Farklı sektörlerin teknoloji liderleri, 9 Kasım’da Commencis’in öncülüğünde, Amazon Web Services (AWS) ve Trend Micro’nun partnerliğinde, dijital dönüşüm ve bulut teknolojilerinin iş dünyasındaki etkisini tartışmak üzere ‘Commencis Cloud Horizons Summit’ etkinliğinde buluştu. Etkinliğin açılış panelinde, Commencis Yönetim Kurulu Başkanı Fatih İşbecer ve AWS Genel Müdürü Burak Aydın, “Geleceğe Hazır Organizasyonlar” üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Commencis Yönetim Kurulu Başkanı Fatih İşbecer, Commencis Cloud Horizons Summit etkinliğiyle ilgili şunları söyledi:

“AWS Genel Müdürü Burak Aydın ile teknolojinin sektörlerde yarattığı değişimi, bulut bilişimin gün geçtikçe artan önemini, yapay zekanın gelişimindeki hızı ve AWS’in Türkiye’de gelecek dönem hedefleri gibi pek çok konuya yönelik keyifli ve verimli bir sohbet gerçekleştirdik.”

Commencis Chief Commercial Officer Alp Pekin ise etkinliği şöyle değerlendirdi:

“Commencis olarak, AWS ile olan iş ortaklığımız sayesinde şirketlerin esnek ve ölçeklenebilir altyapılardan faydalanmasını sağlayarak, bulut maliyetlerini düşürmelerine yardımcı olacak önemli çalışmalar yapıyoruz. Bulut bilişimin farklı sektörlere sağladığı katkıyı ele almak ve en yeni teknoloji trendlerini değerlendirmek üzere düzenlediğimiz bu etkinlikte Türkiye’nin çok değerli firmalarının teknoloji liderlerini ağırladık. Konuşmacı olarak etkinliğimize değer katan ve ilgiyle takip eden tüm katılımcılara çok teşekkür ediyorum.”

Açılış panelinin ardından, etkinlik, Commencis moderatörlüğünde Vestel Bulut Sistemleri Grup Müdürü Anıl Gürbüz’ün katılımıyla,’Etkin ve Ölçeklenebilir IoT Servisi Sunmak’ oturumuyla devam etti. Trend Micro İş Geliştirme Müdürü Burak İnce’nin Güvenli Bir Bulut Yolculuğunu ele aldığı oturumun ardından ise ‘Dijital Kahinler: Buluttaki Veri Size Geleceği Gösterebilir mi?’ adlı son panelde, BSH Senior VP, Head of Digital Platform Services Berke Menekli, Akinon Ortak Kurucusu ve CEO’su Tolga Tatari ve Alarko Holding CIO’su Serkan Demir veri analitiğinin farklı sektörlerdeki dönüştürücü gücünü ele aldı.

300’den fazla çalışanıyla Commencis, yazılım, kullanıcı deneyimi ve bulut bilişim alanındaki ürün ve çözümleriyle dünyada önde gelen şirketlerin dijitalde büyümelerine öncülük ediyor. AWS’in Advanced Danışmanlık Partneri olan Commencis, şirketleri, bulut teknolojisiyle buluşturarak, iş süreçlerini hızlandırmaya ve teknoloji yatırımlarını en verimli şekilde hayata geçirmelerine yardımcı oluyor.


Commencis Hakkında

Commencis, dijital dönüşüm alanında lider bir teknoloji firmasıdır. Yazılım, kullanıcı deneyimi, büyük veri ve bulut bilişim alanındaki ürün ve çözümlerimizle Türkiye’de ve dünyada önde gelen markaların dijitalde büyümelerine öncülük ediyoruz.

Bugüne kadar Commencis olarak hayata geçirdiğimiz çözümler, 20’den fazla ülkede finans, perakende, e-ticaret, sigorta ve hava yolları gibi farklı sektörlerde faaliyet gösteren büyük ölçekli şirketler tarafından kullanılıyor. İstanbul, Londra ve Berlin ofislerimizde, alanında uzman 300’den fazla çalışanımızla, teknoloji uzmanlığı ve tecrübemizi birleştirerek sunduğumuz ürünlerle, gelişmiş bir dijital topluma giden yolu inşa etmeyi amaçlıyoruz.

Daha fazla bilgi için: www.commencis.com