TeknoTalk

Telefon Satın Alırken Dikkat Etmeniz Gereken 3 Kural!

Telefon Satın Alırken Dikkat Etmeniz Gereken 3 Kural!

Yeni cep telefonu veya akıllı telefon satın almadan önce yapacağınız alışverişin size sağlayacağı faydaların farkında olmalısınız.

1. Cep Telefonu Alırken Cimri Davranmayın.

Sözleşmeli veya sözleşmesiz olsun satın alacağınız yeni cep telefonunuzu değiştirme süreniz muhtemelen uzun olacaktır. Bu nedenle mümkün olduğu kadar kamera kalitesi, işlemcisi ve pil ömrü en iyi olan cihazı tercih etmelisiniz. Bugün için iphone 6 veya Samsung S5 , S6 gibi ikinci el satış değeri yüksek cihazları tercih etmeniz daha sonraki yenileme sırasında yaptığınız masrafı amorti etmeniz açısından önemlidir.

2. Hangi Yeni Özellikleri İstediğinizi Bilin.

Eğer istediğiniz tam özellikleri alacağınız yeni telefonda görmek istiyorsanız ,telefonların size sunduğu özellikleri ve yetenekleri tam ve doğru anlamanız çok önemlidir. Bu sayede hiç kullanmayacağınız özellikler için fazla para ödemek zorunda kalmazsınız.

3. Sizin İçin Doğru Tasarımı Bulun.

Birlikte bolca vakit geçireceğiniz akıllı telefonunuzun kullanılan malzemesine dikkat edin. Telefonu tuttuğunuzda size hissettireceği sağlamlık hissi önemlidir. Kişiliğinizi yansıtan tasarımları seçmeye özen göstermelisiniz.

Exit mobile version