Sosyal Medya

Android

Galaxy Note 7 Telefonları Kapalı Tutun Uyarısı

Galaxy Note 7 Sahipleri için Telefonları Kapalı Tutun Uyarısı geldi. Samsung Türkiye Kullanıcılarına Önemli Bilgilendirme!

Samsung Galaxy Note 7 Telefonları kapalı tutun uyarısı yaptı.

 

screen-shot-2016-10-11-at-13-43-51

Teknoloji devi Samsung batarya sorunu nedeniyle geri çağırdığı 2.5 Milyon adet Galaxy Note 7 hakkında resmi sitesi üzerinden müşterilerine bir çağrıda bulundu. Şirket resmen Galaxy Note 7 Sahipleri için “Telefonları Kapalı Tutun Uyarısı” yaptı.

Galaxy Note 7 Telefonları Kapalı Tutun Uyarısı

Güney Kore teknoloji şirketi Samsung, Galaxy Note 7 cihazlarının alev aldığına ilişkin yeni raporlardan sonra bir açıklama yaptı. Şirket telefon sahiplerinden, konuyla ilgili soruşturma tamamlanana kadar telefonlarını kapatmaları çağrısında bulundu.

Samsung’un internet sayfasından yapılan açıklamada, şirket, değiştirilen cihazların sorun çıkardığına dair gelen raporların ardından tüm dünyada Galaxy Note 7 satışlarını durdurarak kullanıcılardan telefonlarını kapatmalarını ve kullanmamalarını istedi.

Telefonları Kapalı Tutun Uyarısı Galaxy Note 7

Şirket tarafından değiştirilenler de dahil tüm Galaxy Note 7 cihazlarının kullanılmaması istenerek cihaz sahiplerine mevcut yasal kanallara başvurma tavsiyesinde bulunuldu.

Telefonları Kapalı Tutun Uyarısı!

Açıklamada “En önemli önceliğimiz müşterilerimizin güvenliği olduğundan dünyada tüm toptan ve perakende ortaklarımızdan Galaxy Note 7 satışlarını, soruşturma sonuçlanan kadar durdurmasını istenecek.” ifadelerine yer verildi.

Amerikalı AT&T ve T-Mobile ile merkezi İngiltere’de bulunan Vodafone ve EE iletişim operatör şirketleri, Galaxy Note 7’nin satışını ve değişimini yangın riski nedeniyle durdurma kararı almıştı.

Telefonları Kapalı Tutun Uyarısı

Samsung, eylül ayında ısınma sorunu nedeniyle milyonlarca telefonu değişim için çağırmıştı. Ancak yenilenen cihazların da yangın riski taşıdığı yönünde gelen raporlar üzerine dün Galaxy Note 7’nin üretimini askıya almıştı.

Samsung Electronics Co Ltd., yedek cihazlarındaki alev alma sorunundan dolayı, Galaxy Note 7 akıllı telefonlarının üretimini askıya aldı.

Telefonları Kapalı Tutun Uyarısı

 

Güney Koreli Yonhap haber ajansına dayandırdığı haberde, Note 7’lerin üretiminin askıya alınma kararının Çin ve ABD’deki otoritelerle birlikte alındığı vurgulandı.

Samsung Türkiye Duyurusu