Sosyal Medya

Kripto Para

Telegram, Uygulamaya Kripto Para Cüzdanı Entegre Ediyor!

Telegram, The Open Network’ü (TON) resmi Web3 altyapısına dahil edeceğini ve “TON Space” isimli kripto para cüzdanını bu kapsamda uygulama üzerine entegre edeceğini duyurdu. 800 Milyonu aşan aktif kullanıcısı bulunan Telegram bu özelliği ile benzerlerinden farklılaşıyor. İşte detaylar...

Telegram, Uygulamaya Kripto Para Cüzdanı Entegre Ediyor!

TON Blok Zinciri üzerinde inşa edilen kripto para cüzdanı Telegram’a entegre ediliyor. 800 Milyonu aşan aktif kullanıcısı bulunan Telegram bu özelliği ile benzerlerinden farklılaşıyor. İşte detaylar…

Telegram, The Open Network’ü (TON) resmi Web3 altyapısına dahil edeceğini ve “TON Space” isimli kripto para cüzdanını bu kapsamda uygulama üzerine entegre edeceğini duyurdu.

Popüler mesajlaşma servisi Telegram, TON blok zinciri üzerine inşa edilen bir kripto para cüzdanını uygulamaya entegre edeceğini açıkladı.

Dünyaca ünlü sosyal mesajlaşma uygulaması Telegram, The Open Network’ü (TON) resmi Web3 altyapısına dahil edeceğini ve “TON Space” isimli kripto para cüzdanını bu kapsamda uygulama üzerine entegre edeceğini duyurdu.

Popüler sohbet uygulaması Telegram ile TON Vakfı, kripto konferansında TON Space adlı yeni kişisel saklama cüzdanını ortaklaşa açıkladı. Yapılan entegrasyon, kullanıcıların çok hızlı bir şekilde kripto para transferi yapabilmelerini sağlayacak.

Ton Space, Kasım ayından itibaren ABD dışında tüm dünyanın kullanımına açılacak. Kullanıcılar kripto para cüzdanına Telegram uygulamasının ayarlar bölmesi üzerinden erişilebilecek.

Bu karar, 800 milyon aktif kullanıcısı olan Telegram’ın canlı kripto topluluğundaki varlığını güçlendirmeyi hedeflerken potansiyel olarak daha fazla kişiyi kripto dünyasına çekmeye yardımcı olacağa benziyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Telegram’ın baş yatırım sorumlusu John Hyman, yapılan entegrasyonu Web3 ve Web2 sınıfları arasında şimdiye kadar sağlanan en büyük ortaklık olarak nitelendirdi:

“Dijital mülkiyet haklarını tüm kullanıcı tabanımızın eline veriyoruz. Aynı zamanda TON projelerine, şimdiye kadarki en büyük Web3-Web2 ortaklığında kitlemize ulaşmaları için araçlar sağlıyoruz. Telegram’ın misyonu her zaman ifade özgürlüğünü sağlamak olmuştur. Kullanıcıların kendi kimliklerini ve varlıklarını yine kendi ellerinde tutma hakkına sahip olduklarına inanıyoruz.”