Sosyal Medya

Kripto Para

Telegramı aktif kullananlar için Telegram Grupları!

Telegram grupları telegramı aktif kullanan kişilerin oldukça dikkatini çeken bir uygulama olarak dikkat çekiyor. Birçok farklı Telegram grubu bulunuyor ve kendi Telegram grupları kurmanız da elbette mümkün...

Telegram Grupları

Telegram grupları telegramı aktif kullanan kişilerin oldukça dikkatini çeken bir uygulama olarak dikkat çekiyor. Birçok farklı Telegram grubu bulunuyor ve kendi Telegram grupları kurmanız da elbette mümkün… İnsanlara davet bağlantıları göndererek mevcut grupları Telegram’a taşımak çok kolay ve kısa süren bir işlem. Davet bağlantıları oluşturmak için, Grup Bilgisi, üye ekleme, Bağlantı ile Gruba Davet Et’e adımlarını takip etmeniz gerekiyor. Telegram da @gruplarkanallar kanalında oldukça yoğun bir şekilde Telegram grubu ve kanalları paylaşılmakta. Böylece grubunuz için davet bağlantısı oluşturabiliyorsunuz. Cihazında Telegram uygulaması yüklü olan her kişi bu bağlantı adresini izleyerek grubunuza katılım sağlayabilir.

Telegram uygulamasında grup kurma adımları şu şekilde:

  • iOS: Yeni bir mesaj başlatma sekmesine gidin (Sohbetler kısmında sağ üst köşede bulunan simgeye dokunun) > Yeni Grup bölümüne tıklayın.
    Android: Sohbet listesinde yer alan dairesel kalem simgesine dokunun > Yeni Grup sekmesine dokunun.
    Telegram Desktop: Sol üst köşede bulunan menü düğmesine tıklayın > Yeni Grup bölgesine dokunun.

Telegrama Nasıl Giriş Yapılır?

Telegram uygulamasına giriş yapmak ve bir Telegram hesabı oluşturmak için öncelikle telefonunuz üzerinden uygulama mağazasına giriş yapmanız ve Telegram uygulaması cihazınıza indirmeniz gerekmektedir. Ardından uygulama simgesine dokunuş yaparak uygulamayı açmanız gerekir. Burada uygulama sizden telefon numara ve isim, soy isim gibi bilgileri girmenizi isteyecektir. Tüm bu bilgileri eksik olmadan ve doğru bir şekilde doldurduktan sonra uygulama sizden bazı izin isteyecektir. Bu adımları eksiksiz bir şekilde geçtikten sonra üyeliğiniz tamamlanmış olacaktır. Telegram da birçok kategoride gruplar vardır. Sohbet grupları, eğitim grupları, Telegram kripto grupları ve ekonomi grupları gibi. Sohbet gruplarında üyeler yeni arkadaşlık edinirler. Telegram’da @piyasa grubu en fazla tercih edilen kripto grupları arasındadır. Eğer uygulamanın sizden istediği çeşitli izinlere onay verdiyseniz, uygulama otomatik olacak şekilde rehberinizdeki kişilere ulaşacaktır ve uygulamayı kullanan arkadaşlarınız sizin arkadaş grubunuza ekleyecektir. Daha sonra bu arkadaşlarınız ile Telegram üzerinden kolayca mesajlaşabilirsiniz.

Telegram Gruplarına Nasıl Giriş Yapılır?

Uygulama içerisine sorunsuz bir şekilde giriş yaptıysanız, uygulama içinde sağ üst köşede yer alan arama butonuna tıklamanız gerekir. Buraya ne tür bir içerik aradığınızı detaylı bir şekilde yazarak size en uygun Telegram grubuna katılım sağlayabilirsiniz. Örnek olarak; arama kutucuğuna ‘Haber’ kelimesini yazarak haber paylaşımları yapan bir sürü Telegram gruplarını bulabilirsiniz ve bu gruplardan istediğiniz zaman kolayca katılabilirsiniz.