Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Telemecanique Sensors, en zorlu gereksinimlerini dokuz ürün grubu ile karşılıyor 

Türkiye’de 20 yılı aşkın süredir elde ettiği deneyim ve ‘Simply Easy’ vizyonuyla faaliyetlerini sürdüren Telemecanique Sensors, müşterilerinin makine performanslarını arttıracak akıllı sensör çözümleri için inovatif çözümler geliştiriyor.

Telemecanique Sensors, endüstrinin farklı faaliyet alanlarının en zorlu gereksinimlerini dokuz ürün grubu ile karşılıyor

 

İnovatif ürün ailesi ile üretimin olduğu her yere değer katıyor…

 

Gelişen teknoloji çağında endüstriyel sektörlerin ihtiyaçları da sürekli olarak evrim geçirirken güvenilirlik, verimlilik ve güvenlik gittikçe daha fazla önem kazanıyor. Elektromekanikten elektronik ürünlere, algılamadan tanımlama ve mesafe ölçümüne kadar sensörler alanında 90 yıllık tecrübeye sahip olan Telemecanique Sensors, dokuz farklı ürün ailesi ile üretimin olduğu her alana yüksek katma değer sunuyor. Yenilikçi sensör çözümleriyle sektörde öncü konumunu koruyan şirket, yüksek kaliteli geniş ürün yelpazesiyle endüstriyel iş sahalarının çok yönlü ihtiyaçlarını karşılıyor.

 

Türkiye’de 20 yılı aşkın süredir elde ettiği deneyim ve ‘Simply Easy’ vizyonuyla faaliyetlerini sürdüren Telemecanique Sensors, müşterilerinin makine performanslarını arttıracak akıllı sensör çözümleri için inovatif çözümler geliştiriyor.

Telemecanique Sensors Pazarlama Müdürü Melisa Altuntaş Karanlık

Farklı ihtiyaçlara özel çözümler sunmak için geliştirdikleri dokuz farklı ürün grubu ile ileri teknoloji çözümler sunduklarını belirten Telemecanique Sensors Pazarlama Müdürü Melisa Altuntaş Karanlık;

“Teknolojideki öncü rolümüz, köklü inovasyon mirasımız ve yenilikçi sensörlerimizle işletmelerin daha akıllı, daha güvenli ve daha verimli bir üretim sürecine adım atmasını sağlıyoruz. Özellikle de sensör alanında inovatif ürünler sunma ve müşteri ihtiyaçlarına uygun özel çözümler geliştirme yeteneğimizle öne çıkıyoruz. Uzman mühendis ekibimiz, müşterilerimizin benzersiz gereksinimlerini anlamak ve en uygun çözümü sunmak için sürekli olarak çalışıyor. Tüm bu çalışmalarımızla başta sensör teknolojisinin sınırlarını zorlayarak, işletmelerin rekabet avantajı elde etmelerine olanak tanıyoruz” dedi.

Fabrikaların güvenli üretim ihtiyacına cevap veriyor

Sadelik yaklaşımı ile tüm ürünlerini kullanıcı dostu ve esnek bir perspektifle geliştirdiklerini belirten Melisa Altuntaş Karanlık sözlerine şöyle devam etti;

“Ar-Ge’ye ciddi yatırım yapan global bir şirket olarak inovatif ürünler tasarlıyor ve üretiyoruz. Elektromekanik ürünlerden elektronik ürünlere, algılamadan tanımlama ve mesafe ölçümüne kadar geniş sensör ortamını kapsıyoruz. Şirketimizin ürün gamı ‘Makine Pozisyonu’ ve Cisim Algılama olarak ikiye ayrılıyor. Makine Pozisyonu çatısı altında; Nihayet Şalteri, Basınç Şalteri & Sensörü, Endüktif Sensör ile Güvenlik Şalter & Sensörü yer alıyor. Cisim Algılama çatısı altında ise Fotoelektrik Sensör, Ultrasonik Sensör, Kapasitif Sensör ve RFID Tanımlama Sistemi bulunuyor. Yenilenen Fotoelektrik Lazer Sensör ailesi ile lazer mesafe sensörleri, kablosuz ürünler ve RFID emniyet ürünleri olmak üzere daha kompakt ve yenilikçi ürünlerle de yelpazemizi genişletmeye devam ediyoruz. Türkiye’de özellikle ileri sensör teknolojilerimizle malzeme taşıma, malzeme işleme, paketleme, pompa ve yiyecek-içecek segmentlerinde çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz.”

İşletmelerin üretim süreçlerini daha etkin bir şekilde yönetmelerini sağlıyor

Güçlerini yenilikten ve mühendislik uzmanlığından aldıklarını ifade eden Melisa Altuntaş Karanlık;

 “Telemecanique Sensors olarak endüstriyel süreçlerde güvenilirlik ve kesintisizlik sağlama konusundaki farkımız sayesinde sensör pazarının en önemli oyunculardan biriyiz. Müşterilerimize sunduğumuz sensörlerimizde son teknolojiyi kullanıyor, hassasiyet ve dayanıklılığı bir araya getirerek yüksek performanslı çözümler geliştiriyoruz. Her tür ortam ve koşula uyum sağlayacak şekilde tasarlanan ürün ailemiz, dayanıklı yapıları ile ağır sanayi ortamlarında dahi güvenilir çalışma imkanı sağlıyor. Ayrıca akıllı sensörler ve bağlantı çözümleriyle endüstriyel otomasyonun verimliliğini artırırken, enerji tüketimini optimize ederek sürdürülebilirliğe katkıda bulunuyoruz. Başta sensör olmak üzere ürün ailemizdeki gücümüzü müşteri odaklı yaklaşımımızla tamamlıyoruz. Uzman teknik destek ekimiz, müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun çözümler sunmak için her zaman ulaşılabilir olarak hazır bekliyor. Bu sayede işletmelerin süreçlerini daha verimli hale getirmelerine ve rekabet avantajı elde etmelerine yardımcı oluyoruz” diye belirtti.