Sosyal Medya

Ne? Nasıl yapılır?

Televizyonum arızalandı, güvenilir tamir servisi var mı?

Televizyonum arızalandı, güvenilir bir şekilde nasıl tamir ettirebilirim! TV, akıllı telefon, tablet, notebook, tüm cihazların arızalarını tamir ettirmenin en kolay yolu...

Televizyonum arızalandı, güvenilir tamir servisi var mı?

Behti Bey, Akıllı TV‘im arızalandı, güvenilir tamir servisi var mı? Uzun süredir arızalı televizyon, notebook, telefon, tablet, ses sistemleri gibi elektronik cihazları güvenilir olarak nerede tamir ettirebiliriz? gibi sorularla karşı karşıya kalıyorum. Ancak birilerini tavsiye etmek tahmin edeceğiniz üzere,  özellikle bizim işimizde dikkatli olmanız gereken bir husus…

“Elbette garantili ürünlerinizi öncelikle, yetkili servislerde yaptırmanızı önemle ve özellikle tavsiye ederim! Ancak garanti dışı kaldıysa daha uygun fiyata ve güvenilir olarak yaptırmayı istemek sizin en doğal hakkınız…”

Gördüğüm kadarıyla binlerce TL’lik akıllı telefondan televizyona kadar elektronik cihaz satın almış okuyucularımız bu konuda da bizden özellikle yardım istiyor. Bir bakıma internette o kadar çok dolandırıcı elektronik tamir hizmeti veren teknik servis siteleri var ki, hangisine güvenebilecekleri konusunda onlarda endişeli bunu anlıyorum tabi.

Basit bir örnek, eve gelip TV’sini tamir için götürüp bir daha getirmeyenlerin kurbanı olmuş komşum var mesela… Aslında bu yazıyı yazmama bir anlamda bu sebep oldu…

Kendi TV’mi güvenle yaptırdığım bir yeri neden okurlarımıza ve tavsiye etmeyeyim ki diye düşündüm…

Siz okuyucularımıza ve takipçilerimize tavsiye edeceğimiz ve güvendiğimiz, Teknotalk ailesinden saydığımız değerli kardeşimiz Avni AKYILDIZ’ın sahibi olduğu SEDU Elektronik’ten size biraz bahsetmek istiyorum.

Avni bey, Sedu Elektronik’i;

Teknik Servis olarak Televizyon, Telefon, Notebook, Tablet ve Ses Sistemleri gibi gündelik hayatta bir parçanız haline gelen elektronik eşyalarınızın tamiri ve parça değişimlerini yapmak için yola çıkmış ve yüzde 100 müşteri memnuniyetine önem veren bir servis olarak tanımlıyor.

Müşterilerine en hızlı ve en uygun fiyata yerlerinden bile kalkmadan gerektiğinde adresinizden de almak suretiyle harika bir tamir hizmeti veriyor. Türkiye’nin her yerinden okuyucumuz olduğu için (Hemen belirtmek isterim ki, şimdilik İstanbul’da hizmet veriyor.)

Hizmetlerinin geri dönüşlerine ve yorumlarına göz attığımızda ise bu alanda saygın ve güvenilir bir hizmet verdiğini rahatlıkla görebilirsiniz.

Sedu Elektronik’in hizmet verdiği markalar arasında;

  • Samsung, LG, Sony, Philips, Apple, Vestel, Arçelik, Beko , Sunny gibi yerli yabancı bir çok marka yer alıyor.

Sedu Elektronik’in Servis Çağırma numarası :  +90 (212) 872 10 17

  • Tüm teknik servis hizmetlerimiz Sedu Elektronik garantisi altında orijinal yedek parça ile garantili olarak tamir ve bakım görmektedir.

Sedu Elektronik :

Beylikdüzü Sedu Elektronik Teknik Servis
Büyükşehir, Atrium Çarşı No.12, 34000 Beylikdüzü/İstanbul

  • +90 (552) 434 10 17

Özetle, cihazlarınızı Sedu Elektronik’te güvenle ve uygun fiyatlara tamir ettirebileceğinizi söyleyebilirim. Adımızı söylemeniz durumunda ise eminim elinden gelen ve uygun olan indirimleri sizler için yapacaktır.


Televizyonum arızalandı, güvenilir tamir servisi var mı? – SEDU ELKTRONİK