Sosyal Medya

Otomobil

Tesla Cybertruck’ı 39.900$’dan Başlayan Fiyatlarla Açıkladı

Tesla Cybertruck, Tesla Armor Glass Teknolojisinin kullanıldığı sıradışı bir ATV aracı. sadece 39.900 dolar gibi bir fiyatla.

TESLA Cybertruck Elektrikli ATV aracı…

Tesla Cybertruck’ı 39.900$’dan Başlayan Fiyatlarla Açıkladı.

Tesla sıkıntılı günleri hızlı bir şekilde atlatıyor gibi, zira başarılı bir mali çeyreği geride bırakan şirket araç üretimini arttırmış durumda ve yeni fabrikalar ile üretimini ve yeni modellerinin sayısını giderek arttırıyor.

Şirket herşey iyi giderken tasarım stüdyosunun son ürünlerini hayranlarına ve gazetecilere göstermeden de edemedi. Sonuç işte Tesla Cybertruck…

Şirketin CEO’su Elon Musk dünyayı daha yeşil bir yer haline getirmek için yaptığı planları hatırlatmak için sahnedeki yerini aldı ve şimdi sürdürülebilir enerjiye ihtiyacımızın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha söyledi.

Bu sıradışı köşeli arazi aracının ne kadar dayanıklı malzemeleri barındırdığını göstermek içinde çekiç, bilyalı rulmanlar ve tabancalı atışları videodan gösterdi.

MUSK Cam’ın kırılmasına şaşırdı!

Tesla’nın araç camında TESLA ARMOR GLASS teknolojisini kullandığını da belirtelim. Ancak camın aslında kırılmaması gerekirken can kırıldı. MUSK bu konuda şaşkın görünüyordu kendisi önceki testlerde camın kırılmadığını söyledi.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

I don’t think this was supposed to happen. #tesla #cybertruck

Roberto Baldwin (@strngwys)’in paylaştığı bir gönderi ()

Musk aracın sadece 2.9 saniyede 0’dan 100 km hıza çıkıyor. Buradan daha önemlisi aracın 14.000 pound yaklaşık 6350 kg olması…

Gördüğünüz gibi tasarım, geleneksel bir şey değil. Tesla’nın tasarım dili baştan sona belli ve ana kamyon alıcılarına hitap etmeyebilirken, Tesla kalabalığı ve karbon ayakizlerini düşürürken bazı şeyleri çekmek isteyenler; muhtemelen Dünya’ya önem veren dünyaya işaret eden bir şeyi sürmekten mutluluk duyacaktır – ve gelecekten gelebilir ya da en azından gelecekte hazırlanmış bir film gibi hissettirebilir.

Tesla Cybertruck ile ilgili ön siparişleri almaya başladı. fiyat 39.900 dolar. 40 bin sınırının altındaki model tek motorlu RWD ve EPA tahmini 250 mil kullanım mesafesine sahip. Çift motorlı AWD seçeneği ise 10 bin dolarlık ek bir ücrete sahip olacak. Kendi kendine sürüş özelliklerini ise 7000 dolarlık bir paket ile ekleyebiliyor olacaksınız. Yani özellik eklendikçe rakam giderek artıyor.

Üretimin 2021 sonlarında başlaması planlanıyor. Üçlü motorlu daha güçlü seçenek ise 2022’de üretilecek.

Tesla’nın Cybertruck özellikleri:

  • Menzil: 500+ mil
  • 0-60 mil hızlanma: <2,9 saniye
  • Çekme kapasitesi: 14.000 lbs’den fazla
  • Yük kapasitesi: 3.500 lbs’ye kadar
  • Vault uzunluğu: 6,5 feet
  • Depolama kapasitesi: 100 fit küp dış cephe, tonoz, kırbaç ve yelken direkleri dahil kilitlenebilir depolama.
  • Süspansiyon: Her iki yönde 4 “
  • Dokunmatik ekran boyutu: 17 “
  • Gövde: Ultra Sert 30X Soğuk Haddelenmiş paslanmaz çelik. Daha iyi bir şey olsaydı kullanırdık.
  • Oturma kapasitesi: Altı yetişkin
  • Ücretlendirme: Evde, Hedef Ücretlendirme noktalarında ve uzun mesafeler ve çekme için yardımcı olan en yeni V3 teknolojimiz de dahil olmak üzere 14.000’den fazla Süper Şarj Ağı ile şarj edilebilir.

 

 

Tesla