Sosyal Medya

Oyun Dünyası

The Crew Motorfest’in Resmi Çıkış Tarihi Açıklandı!

Ubisoft'un yarış oyun serisi bir sonraki bölümü için resmi çıkış tarihi açıklandı. Buna göre Ocak ayında ilk kez duyurulan The Crew Motorfest için oyun severler 14 Eylül 2023'ü beklemek gerekecek. İşte detaylar...

The Crew Motorfest’in Resmi Çıkış Tarihi Açıklandı!

Ubisoft’un yarış oyun serisi bir sonraki bölümü için resmi çıkış tarihi açıklandı. Buna göre Ocak ayında ilk kez duyurulan The Crew Motorfest için oyun severler 14 Eylül 2023’ü beklemek gerekecek. İşte detaylar…

Ubisoft öncelikle bir Gameplay Premiere Trailer yayınladı. Yukarıda gördüğünüz gibi sinematik hazırlanan fragmanda önceki oyunda olduğu gibi, bu oyunda da araba, tekne ve diğer birçok aracı kullanarak yarışlara katılabileceksiniz.

 

“Motorfest, PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X/S için 14 Eylül 2023 olarak resmi bir çıkış tarihi aldı.”

Hawaii takımadalarındaki O’ahu adasında geçen The Crew Motorfest, Ivory Tower tarafından geliştiriliyor. Yepyeni fragman, yeni ortamları ve büyüleyici manzaraları sergiliyor ve bu kez oyuncular, şimdiye kadarki “en çeşitli araç serileri” ile sürüşlerini seçip özelleştirebiliyor. Farklı yarış türleri ve temaları için hikaye modu benzeri bir yapıda sunulan yarışlar, Motorfest’in bir diğer ana özelliği olarak öne çıkıyor.

Microsoft’un son Forza Horizon oyunlarına benzer şekilde The Crew Motorfest, Hawaii’deki yerel ayarında ayrı bir festival havasına sahiptir ve sürüş hem birinci şahıs hem de üçüncü şahıs bakış açılarında yapılabilecek.

The Crew Motorfest Türkiye Fiyatı Açıklandı

Oyunun standart sürümü 1.199 TL, Gold sürümü 1.699 TL ve Ultimate sürümü ise 1.999 TL‘den ön siparişe açıldı.