TeknoTalk

The Rival 700 LCD Ekranlı Modüler Oyun Faresi

Kullanıcılar artık ekranda oyun istatistiklerini görebilecek.

Pc oyunlarında oyunları güzelleştiren bir çok yan etken var. Klavye ve Mouse onlardan biri. Ancak hemen hemen her PC oyunu klavyeden daha mükemmelleştiren tek şey fonksiyonel bir “Mouse”.

Peki iki oyun faresi arasındaki gerçek fark nedir?

SteelSerisi bu sorunun cevabını veriyor. En son bilgisayar faresi The Rival 700 piayasadaki diğer rakiplerinden farklı bir özelliğe yani yerleşik bir LCD ekrana sahip.

Bu garip ancak bir o kadar da beklenmedik ek diğerlerinden onu oldukça farklı kılıyor. Fare’nin ön tarafında yer alan ekran sadece soldaki küçük ekran fare ayarlarını (makro config,hassasiyet gibi) gösterir.

Peki kaç atış yaptık? Karakterimizin sağlığı nasıl? gibi sorular ne olacak. Bu bilgilere ulaşmak için eğer oyununuzun  Steel Serisi mouse ayarladıysanız ekrandaki indicator’ün ucuna bakmanız yeterli olacak. Bu oldukça benzersiz bir özellik.

Bu Rival 700 ilginç kılan tek özellik değil elbette. Aynı zamanda modüler. Laser sensörlerini farklı bir sensör ile değiştirebilirsiniz. Farenin sensör yuvasının değiştirilmesi oyun kullanıcılarının farklı yüzeylere göre daha rahat hareket edecekleri bir rahatlık kazandırabilir.

Sonuçta Rival 700 oyunucuyu oyun ile dokunsal bir bağ kurarak daha çok oyunun içinde hissetmenizi sağlar.

Bu yaz mağazalarda yerini alacak. Oyun severlerin kaçırmaması gerek.

The Rival 700 Galeri | 6 Fotoğraf

 

 

SteelSeries

Exit mobile version