Sosyal Medya

Genel

Thodex çalışanlarından sokak hayvanları için örnek kampanya

Thodex çalışanlarından sokak hayvanları için örnek kampanya. 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında gerçekleştirilen...

Thodex çalışanlarından sokak hayvanları için örnek kampanya

Global kripto para borsası Thodex’in çalışanları, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında sokakta yaşayan hayvanların yaşam koşullarını iyileştirmek için, su, mama kabı ve kulübe yaptırarak sokak ve parklara yerleştirdi.

Türkiye’nin ilk global kripto para borsası Thodex, sokaktaki hayvanları korumak ve bu konuda kurumsal farkındalığı artırmak adına 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’ndeörnek bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

Thodex, yaklaşan soğuk hava koşulları nedeniyle barınma ve yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için su, mama kabı ve kulübe yaptırdı. Thodex çalışanları tarafından İstanbul’un Kadıköy ilçesindeki çeşitli park ve sokaklara kulübeler ve mama kapları yerleştirildi, kulübelere aynı zamanda su ve mama bırakıldı.

İnsana olduğu kadar doğaya ve hayvan dostlarına da değer veren Thodex çalışanları, bir yandan sokak hayvanlarının yaşam koşullarını iyileştirmek için harekete geçerken, diğer yandan da kurumsal dayanışmanın güzel bir örneğini sergiledi.

Thodex hakkında

2017 yılında kurulan Thodex, kısa sürede Türkiye’nin en hızlı gelişen kripto para borsası haline gelmiştir. Türkiye’de ilk kez 5 farklı kripto paranın alım satımına aracılık edip sonrasında da bu sayıyı 20’nin üzerine çıkaran Thodex; bir başka ilke daha imza atarak Türkiye’nin ilk Bitcoin ATM’sini kurmuştur. Kullanıcıların güvenliği için 2FA ve mail onayı sistemi kullanan şirket, üyelerinin web sitesi üzerinden işlemlerini hızlıca ve güvenli bir şekilde gerçekleştirmesini sağlamaktadır. ABD’den aldığı Fincen MSB lisansı ile globalleşen Thodex artık tüm dünyada hizmet vermeye başlamıştır.