Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

TikTok Sevgililer Günü’ne özel canlı yayın serisiyle sevgi yayıyor

TikTok, Sevgililer Günü’nde aşkı kutluyor. Aklınıza yalnızca romantizm gelmesin. Platform,   Sevgililer Günü şerefine başlatacağı  TikTok LIVE canlı yayın dizisi sırasında sevdiklerini tanımaları ve onlara zaman ayırmaları için ilham veriyor.

TikTok Sevgililer Günü’ne özel canlı yayın serisiyle sevgi yayıyor

TikTok, bu yıl Sevgililer Günü’nde aşkı ve sevgiyi kutlamak için kullanıcılarıyla özel bir TikTok LIVE canlı yayın serisi başlatıyor ve canlı konser düzenliyor.

Dünyanın önde gelen kısa video uygulaması TikTok, Sevgililer Günü’nde aşkı kutluyor. Aklınıza yalnızca romantizm gelmesin. Platform,   Sevgililer Günü şerefine başlatacağı  TikTok LIVE canlı yayın dizisi sırasında sevdiklerini tanımaları ve onlara zaman ayırmaları için ilham veriyor. TikTok kullanıcıları;  14 Şubat’a kadar süren, Sevgililer Günü hakkındaki konuşma ve müziklerin olduğu bu seride arkadaşları, aile üyeleri ve evcil hayvanları dahil herkese sevgi yayacak.

Sevgililer Günü’nü kutlamak için kullanıcılarını bir araya getiren TikTok’ta 10 Şubat Çarşamba günü saat 20: 00’de başlayan canlı serinin ilk gününde popüler içerik üreticileri @nisarichie@uzunmakarna ve @canavar aşk hikayelerini kullanıcılarla paylaştı.

11 Şubat’ta @gorkemokmen@anildiricanli ve @aysudexx gibi içerik üreticilerinin ev sahipliği yaptığı canlı yayın serisinde,  kullanıcılar çift olarak partnelerlerini ne kadar tanıdıklarını test eden bir çiftler yarışmasına katıldı. Bir sonraki seride TikTok içerik üreticileri @merveyalcin@thebehz@caansutekin ve @ibrahimeltem kullanıcılara Sevgililer Günü için hediye, kıyafet, makyaj ve  yemek tarifi önerilerini paylaştı.

Aşkım Kapışmak’la yalnızlara özel canlı yayın

TikTok, Sevgililer Günü’ne yalnız girenleri de unutmuyor ve onlar için duygularını ifade edebilecekleri bir canlı yayın sunuyor. Bu akşam saat 17.00’de ünlü yazar Aşkım Kapışmak (@akapismak), @cerenyaldz ve @vegastories gibi popüler içerik üreticileri duygu ve düşüncelerini paylaşacak, ilk aşklarından bahsedecek ve canlı yayını izleyenlere soru-cevap seansları düzenleyecek.

Sevgililer Günü’ne özel konser

TikTok Sevgililer Günü’nde kullanıcılarına özel canlı konser düzenliyor. Ünlü sanatçılar Aydilge (@aydilgeonline) ve Birol Namoğlu’nun (@birolnamoğlu) performans sergileyeceği canlı konser serisi 14 Şubat’ta saat 18.00’da başlayacak.

Kullanıcılar, TikTok üzerinden Sevgililer Günü için düzenlenen canlı yayın programına bakabilir.