Sosyal Medya

Genel

Timeful’u Google Satın Aldı

Google, iOS platformunun en gelişmiş akıllı takvim uygulaması Timeful'u bünyesine kattı.

Günümüzün en büyük teknoloji şirketlerinden olan Google, akıllı takvim uygulaması Timeful’u bünyesine kattı.

Google, iOS platformunun en gelişmiş akıllı takvim uygulaması Timeful’u bünyesine kattı.
Timeful adındaki takvim uygulaması sahip olduğu özel algoritma sayesinde kullanıldıkça kendisini geliştirebiliyor.

Takvime kaydettiğiniz notlarınız, hatırlatmalarınız gibi bilgileriniz analiz edilerek sizin boş zamanlarınız belirlenerek size öneriler yada takvim üzerinde ertelediğiniz işleri halletmeniz için uyarılarda bulunuyor.

Artık Google’ın bünyesine katılan bu uygulama artık Google’ın Inbox, Takvim gibi uygulamalarıyla entegre bir şekilde çalışacak. Uygulama aynı zamanda iOS platformunda da devam edecek. Ancak uygulamanın geliştiricileri önceliğini Google uygulamalarına verecek.

Oldukça başarılı bir takvim uygulaması olan Timeful için Google Gmail sorumlusu Alex Gawley’in yaptığı açıklama ise şu şekilde; “Timeful ekibi, takvim planlamalarınızı, alışkanlıklarınızı ve ihtiyaçlarınızı anlayarak, hayatınızı ve vaktinizi organize etmenize yardımcı olan, son derece etkileyici bir sistem geliştirmiş durumdalar.

Eğer haftada üç gün egzersiz yapmak istiyorsanız, ya da 3 gün sonra bankayı aramanız gerekiyorsa bunları Timeful’a bildirmeniz yeterli. Kendi sistemi doğrultusunda verileriniz kullanan Timeful, önceliklerinizi programınıza uygun bir şekilde ayarlayarak size en iyi hizmeti sunuyor. Timeful’un sunduğu teknolojiyi Inbox, Calendar gibi platformlara entegre etmeyi heyecanla bekliyoruz.”

timeful-tkn