Sosyal Medya

Oyun Dünyası

tiplay studio, oFON Kuluçka hakkında merak edilenleri yanıtlıyor

Türkiye'nin en hızlı büyüyen oyun geliştirme ekosistemi tiplay studio, yetenekli ekipleri oyun sektörüne kazandıracak oFON Kuluçka hakkında merak edilen tüm soruları yanıtlamaya hazır. "oFON Kuluçka nedir? Ne değildir?" canlı yayın etkinliği 17 Haziran Cuma, saat 12.00’de.

tiplay studio, oFON Kuluçka hakkında merak edilenleri yanıtlıyor

Türkiye’nin en hızlı büyüyen oyun geliştirme ekosistemi tiplay studio, yetenekli ekipleri oyun sektörüne kazandıracak oFON Kuluçka hakkında merak edilen tüm soruları yanıtlamaya hazır. “oFON Kuluçka nedir? Ne değildir?” canlı yayın etkinliği 17 Haziran Cuma, saat 12.00’de.

Hypercasual, arcade idle ve Snap oyunlarının da içinde olduğu farklı tür ve platformlara uygun oyunlar geliştiren tiplay studio, dünyanın en başarılı oyun şirketlerinden biri ve stratejik ortakları olan Rollic ile birlikte potansiyel vadeden ekiplerin oFON İvmelendirici’ye dahil edilmesini sağlayan oFON Kuluçka’yı kısa süre önce duyurmuştu.

tiplay studio CEO’su Mehmet Umut Ermeç ve Rollic Game Manager’ı Candost Yıldırım, 17 Haziran Cuma, saat 12.00’de başlayacak online canlı yayında, profesyonel deneyimi sınırlı olan ekipleri oFON İvmelendirici sürecine hazırlayan oFON Kuluçka hakkında merak edilen tüm soruları yanıtlayacak.

Katılımın ücretsiz olduğu “oFON Kuluçka nedir? Ne değildir?” etkinliğine tiplay studio’nun LinkedIn hesabından erişilebilir.

oFON Kuluçka nedir?

Katılımcı ekipleri fikir üretimi, yaratıcılık, teknik yeterlilik gibi alanlarda geliştirerek oFON İvmelendirici bünyesinde faaliyet gösteren başarılı birer oyun girişimi haline getirecek olan oFON Kuluçka, onbinlerce potansiyel oyun girişimcisinin önünü açmayı hedefliyor.

oFON Kuluçka’ya başvurmak için en az 2 kişiden oluşan bir ekip olmak gerekiyor. tiplay studio’nun deneyimli liderleri tüm oFON Kuluçka başvurularını inceleyip olumlu veya olumsuz geri bildirim veriyor olup başvuru esnasında sisteme yükledikleri oyunları test edilen ekiplerin kabulünü test sonuçlarına göre gerçekleştiriyor.

Küresel anlamda sürdürülebilir bir ekosistem yaratmaya odaklanan tiplay studio, Rollic iş birliği ile 2019’da oFON İvmelendirici’yi uygulamaya koymuştu.