Sosyal Medya

Sağlık

Toplum Ağız Diş Sağlığı Haftası’nda Philips Sonicare ile Sağlıklı Gülüşler

Yenilikçi ağız ve diş sağlığı ürünleriyle tüketicilerinin hayatını iyileştiren Philips Sonicare, daha sağlıklı ağız ve dişler için kendini sürekli yeniliyor.

Toplum Ağız Diş Sağlığı Haftası’nda Philips Sonicare ile Sağlıklı Gülüşler

 

Yenilikçi ağız ve diş sağlığı ürünleriyle tüketicilerinin hayatını iyileştiren Philips Sonicare, daha sağlıklı ağız ve dişler için kendini sürekli yeniliyor.

 

Sağlık döngüsü yaklaşımını benimseyen ve sağlıklı yaşamdan başlayarak ‘Önlem Alma, Teşhis, Tedavi ve Evde Bakım’a kadar birçok alanda yenilikçi çözümlerle insanların hayatlarını iyileştiren Philips, insan vücuduna açılan bir kapı olan ağız ve diş sağlığı konusunda ürünleri ile insanların hayatına dokunuyor. Sonic teknoloji sayesinde güvenli ve konforlu bir diş temizliği sunan Philips Sonicare, tüketicilerinin ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılamak adına da teknolojik yenilikleri yakından takip ederek, DNA’sındaki inovasyon ruhuyla kendisini sürekli yeniliyor.

Sonic teknolojisiyle sağlıklı diş ve diş etleri

 

Sağlıklı dişler için Sonicare teknolojisi

Sonicare diş fırçaları, diş hekimleriyle birlikte geliştirilmiş olup, sonic titreşimleri ile çalışarak, sonic salınıma bağlı süpürme hareketi ile ağız sağlığına katkı sağlıyor.

Bu süpürme hareketi sırasında Fluid Action teknolojisi ile ağız sıvılarını ve diş macununu karıştırarak mikro baloncuklar oluşturuyor. Mikro baloncuklar, diş macununun diş aralarına daha iyi nüfuz etmesini sağlayıp ağız içerisinde her noktaya ulaştırarak daha konforlu ve etkili diş fırçalamaya yönelik çözüm sunuyor. Süpürme hareketi ve Fluid Action teknolojisi bir araya gelerek, normal diş fırçasına göre 10 kata kadar daha fazla plağı yok ediyor. Philips Sonicare diş fırçaları, kullanıcıların daha beyaz ve sağlıklı dişlere ulaşmasına yardımcı oluyor.

Dakikada 62.000 hareket ile etkili ağız ve diş temizliği

 

Sonicare elektrikli diş fırçaları, dakikada 62.000 fırçalama hareketi ile son derece etkili bir diş fırçalama deneyimi sunuyor. Bu rakam, manuel diş fırçalarının bir ay boyunca gerçekleştirdiği fırçalama hareketini sadece 2 dakikada tamamlamak anlamına geliyor.

Sonicare, diş temizliğini nazikçe ancak son derece etkili bir şekilde gerçekleştiren sonic teknolojisini kullanarak, diş sağlığını korurken aynı zamanda daha sağlıklı sonuçlar elde etmeye destek oluyor.

Teknolojik rehberlik ve ilerleme raporları için Sonicare uygulaması

Sonicare uygulaması, kullanıcıların diş fırçalama alışkanlıklarını takip ediyor ve ilerleme raporları sunuyor. Bu sayede kullanıcılar, diş bakım alışkanlıklarını gözlemleyebiliyor ve geliştirebiliyor.

Philips Sonicare Diamond Clean 9000 ile üstün fırçalama

Philips Sonicare Diamond Clean 9000 elektrikli diş fırçası, manuel diş fırçalarına kıyasla 10 kata kadar daha fazla plak temizliği sağlayarak daha sağlıklı dişlere sahip olmanıza yardımcı olur. Ayrıca Diamond Clean 9000, 4 farklı fırçalama modu ve 3 yoğunluk ayarı, kişiselleştirilmiş bir temizlik deneyimi sunar. Diş hekimlerinin önerdiği basınç sensörü özelliği ile de aşırı baskıyı önlerken, BrushSync teknolojisi fırça başlığınızı otomatik olarak uygun temizlik moduyla senkronize olur.

C3 Premium Plak Kontrolü fırça başlığı sayesinde plakları etkili bir şekilde temizler ve zorlu noktalara erişim sağlar.

Diamond Clean 9000 Serisi diş fırçası, diğer Sonicare şarjlı diş fırçaları gibi diş hekimlerinin önerdiği 2 dakikalık süre boyunca çalışarak doğru diş fırçalama süresini sağlar. Ayrıca, 2 haftalık şarj ömrüne sahiptir ve 1 şarjla 28 kez 2 dakikalık fırçalama yapmanıza imkân tanır. Şık ve ince tasarımı ile seyahat çantasıyla seyahatlerinizde veya günlük kullanımda hijyen olanağı sunar.

 

“Kişisel Sağlık Sektörünün En Önemli Konularından Biri Ağız ve Diş Sağlığı”

Her yıl 18-24 Kasım tarihleri arasında kutlanan Toplum Ağız Diş Sağlığı Haftası ve Philips’in ağız ve diş sağlığı konusunda verdiği öneme değinen Philips Kişisel Sağlık Türkiye Ülke Müdürü Sinan Kebapcı,

“Ağız vücudumuza açılan bir kapı. Sağlıklı bir ağız bakımı rutini ve diş eti hastalıklarını önlemek için elektrikli diş fırçası serimizi tüketicilerimize sunuyoruz. Philips Sonicare, tüketicilerin ağız ve diş sağlığı konusunda kendi sağlıklarını kontrol altına almaları için çok önemli bir seri. Diş fırçalarımız daha etkin bir şekilde diş fırçalamaya teşvik ediyor.  Kişiler aynı zamanda telefona indirebilecekleri aplikasyonu sayesinde doğru fırçalama konusunda yönlendiriliyor. Bu seriyi AI tabanlı uygulamalarla desteklerken bir yandan da diş hekimleri ile ortak pek çok faaliyet yürütüyoruz. Geliştirdiğimiz tüm ürün ve hizmetlerimizin temelinde olan yapay zekâ ve bulut tabanlı çözümlerimiz ile tüketicilerimizin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyoruz. IPSOS ile gerçekleştirmiş olduğumuz son Sağlık Trendleri Araştırması bize gösteriyor ki, tüketiciler, ağız sağlığının önemini bilse de hâlâ diş fırçalama alışkanlığı düşük. Günde 2 kez diş fırçalama oranı %36. Diş sağlığının genel sağlık durumu ile ilişkili olduğunu düşünenlerin oranı ise %79. Katılanların %56’sı ise kalp sağlığı ve diş sağlığı arasında ilişki olduğunu düşünüyor.  Pandemi ile artan kişisel sağlık farkındalığı ve alışkanlıkları devam ediyor. Daha sağlıklı yaşam tarzları benimsemek ve daha iyi hissetmek giderek önem kazanıyor. Sağlık teknolojileri, bireylere kendi sağlıklarının kontrolünü ele almasında yardımcı oluyor. Biz de Philips Kişisel Sağlık iş birimi olarak, bu trendler ile paralel bir şekilde ürünlerimizi tüketicilerimizle buluşturarak, hayatı iyileştiriyoruz.” dedi.