Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Tor Browser for Android, İzlenmeden Sitelere Ulaşmayı Kolaylaştırıyor

Tor Project izlenmeden sitelere girmeyi kolaylaştıracak Android Tarayıcı Üzerinde Çalışıyor. Denemek İsteyenler için İndirmek Kolay! Tor Browser for Android !

Tor Project’in Anonim Android Tarayıcısı, İzlenmeden Sitelere Girmeyi Kolaylaştırıyor!

Tor Browser Android, İzlenmeden Sitelere Ulaşmayı Kolaylaştırıyor.

Tor Project yeni bir anonim tarayıcı oluşturma çabalarında ve bu erken sürümü denemek isteyenler için yayımladı. Tor Browser for Android olarak isimlendirilen ve temelinde Firefox 60 yer alan yeni tarayıcı yer alıyor.

Kuruluşunuzun diğer tarayıcısı Orfox’ta, sizi proxy ağına bağlamak için ayrı bir uygulamanın gerekliliğini ortadan kaldırarak geliştirir, böylece güvenlik duvarlarının etrafında gezinebilir ve casusluktan kaçınabilirsiniz.

Ancak, Android Police‘ın belirttiği gibi, uygulamanın hazır olmadan önce biraz daha gelişmesi gerekiyor. Şu anda bazı özellikler eksik. Ayrıca, Tor ağına bağlanmak için Orbot proxy uygulamasına da ihtiyaç var (tıpkı Orfox gibi).

Bazı sayfaların diğer tarayıcılarda olduğu kadar sayfalar oluşturmadığını ve web yazı tipleri ile ilgili sorunların karşılaştığını fark edebilirsiniz.

Yine de, yakında ücretsiz bir gizlilik odaklı tarayıcınızın telefonunuzda bir dokunuşla yakında olacağını bilmek güzel. Gelecek yıl resmi bir lansman yapılması bekleniyor, ancak şu anda Google Play‘den indirip denemeniz mümkün.

Tor Browser for Android (Alpha)