TeknoTalk

Toshiba İnce Dizüstünde Bende Varım Dedi!

Surface Book modelinin tanıtılmasından sonra, rakipler harekete geçti. Toshiba kendi hibrit bilgisayarı Toshiba DynaPad’i tanıttı.

Apple’ın MacBook ile başlattığı hafif ve ince dizüstü yarışına Microsoft ve Dell’den sonra Toshiba da dahil oldu. Toshiba, DynaPad adını verdiği yeni bilgisayarı ile Microsoft Surface Book’a rakip oluyor.

Hibrit yapıdaki DynaPad, ayrılabilir yapısı ile hem tablet hem de dizüstü bilgisayar olarak kullanılabiliyor. Windows 10 işletim sistemi ile gelen cihazda 12 inç boyutunda IPS dokunmatik ekran bulunuyor. Full HD çözünürlük sunan ekrana işlemci tarafında 1.44 GHz çalışma frekansına sahip Intel Atom işlemci eşlik ediyor. 4 GB belleğe sahip olan bilgisayar 659 gram ağırlığı ve 6.6mm kalınlığı ile oldukça taşınabilir yapıda. DynaPad’i klavye ile kullanmak istediğinizde ağırlık 996 gram, kalınlık ise 14.9 milimetreye çıkıyor.

Cihazın yanında diğer rakiplerinde olduğu gibi kalemde geliyor. Wacom Active Electrostatics TruPen stylus kalem ile Toshiba DynaPad kullanılabilirliği üst seviyeye taşıyor. 1100 dolar fiyat etiketi belirlenen cihaz 2016’nın ilk çeyreğinde satışa sunulacak.

Exit mobile version