Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Toshiba KIRA Ultrabook Tanıtıldı

Yeni ve geliştirilmiş Toshiba KIRA Ultrabook serisi tanıtıldı.

Yeni ve geliştirilmiş Toshiba KIRA Ultrabook serisi tanıtıldı.

Toshiba’nın KIRATM modeli, performans sunan yeni 5. nesil Intel® CoreTM işlemcilere sahip. 5. nesile kadar Intel® Core™ i7 işlemcileri performansı arttırırken daha az güç harcayarak daha uzun pil ömrü sağlıyor. Full HD versiyonunda sürekli kullanımda 13 saate kadar ve PixelPureTM modelinde 10.45 saate kadar olağanüstü kullanım süresi sayesinde kullanıcılar, güç kaynaklarından uzaktayken çalışmayı veya oyun oynamayı sürdürebildiklerinden uzun süreli uçuşlarda, seyahat sırasında veya ofis dışı çalışmada mükemmel çözüm sağlıyor. Geliştirilmiş performansının yanı sıra hafif, yalnızca 1.10 kg olan KIRATM taşınabilirliği daha ileriye taşıyor.

Gerçeğe en yakın eğlence ve multimedya içerikleri için doğal renk ifadesi

Yeni KIRATM serisi PixelPureTM veya Full HD çözünürlük ile farklı ekran seçenekleri sunuyor. Yüksek çözünürlüklü 2.560 x 1.440 PixelPureTM dokunmatik ekran seçeneği ile IGZO (Indium Gallium Zinc Oxide) ekran teknolojisi inanılmaz bir netlik sunarken, Corning® Concore™ cam hareket halindeki yaşamlar için gereken korumayı sağlıyor. Etkileyici IGZO teknolojisi, yüksek performanslı dokunma girişi, yatay ve dikey olarak ultra-geniş görüş açısı ve geliştirilmiş pil ömrüne katkı sağlıyor.

Yeni Full HD seçeneği, film seyretmek veya videoları düzenlemek için güçlü renk üretimi ve mükemmel görüntüleme açısı sunan IPS teknolojisine sahip 300 NIT ekran içeriyor. Yansıma yapmayan ekran, yansımaları azalttığından dış mekanda veya parlak ışıklar altında çalışmak için ideal ve içerikleri her zaman görünür kılıyor.

Ek olarak, tüm yeni KIRATM modellerinde ekranlar Chroma Tune™ tarafından kalibre ediliyor ve Technicolor tarafından sertifikalandırılıyor; böylece gerçek bir renk doğruluğu ve renk üretimi sağlanıyor. İster yalnızca fotoğrafları ve videoları görüntüleme, ister fotoğraf düzenleme olsun, daha doğal renk ifadesi gerçekçiliğe, sinematik kaliteye ve eğlenceye yeni bir boyut kazandırıyor. Her model, ön yüklemesi yapılmış Toshiba için Chroma Tune™ yazılımı ile birlikte sunulduğundan, kullanıcılar izlenilen içeriğe göre en iyi renk alanını ve kullanılan yazılım uygulamalarını seçebiliyorlar. Sonuç olarak, ekranda gösterilen herşey orijinal olarak hedeflenene uygun olarak üretiliyor.

Üst düzey bir deneyim

Orijinal KIRATM modelindeki tüm yüksek performanslı özellikleri tamamlayan yeni özellikler, güzelliğin ve performansın kusursuz birleşimini sağlıyor. Özel olarak üretilen Harman Kardon® hoparlörler ve DTS® Studio Sound teknolojisi ile kullanıcılar olağanüstü derinlikli, üstün bir ses deneyiminin keyfini sürebiliyorlar. Kullanışlılık ve kolaylık sağlayan 3 x yüksek hızlı USB 3.0 girişi, Ultra HD çıkış özellikli 1 x HDMI® ve kablosuz ekran teknolojileri gibi tüm bağlantı çeşitleri içerikleri sorunsuzca paylaşmak için mevcut. KIRATM modelinin üstün tasarımı orijinalinde olduğu haliyle korundu. İnce ve çerçevesiz arka aydınlatmalı klavye notebook’un gövdesi ile kusursuz bir bütünleşme içindeyken, her tuşun kontürleri en iyi yazma rahatlığı için özel olarak tasarlandı.