Sosyal Medya

Otomobil

TotalEnergies İstasyonlarının Yeni Reklam Filmi Yayında

TotalEnergies İstasyonlarının Excellium ürün ailesinin tanıtıldığı yeni reklam filmi yayına girdi. Oyuncu Buğra Gülsoy’un rol aldığı filmde hem benzin hem motorinde tasarruf ve performansı bir arada sunan yeni nesil Excellium ürün ailesi, baba ile kızı arasındaki samimi ve eğlenceli bir diyalog üzerinden anlatılıyor. 

TotalEnergies İstasyonlarının Yeni Reklam Filmi Yayında

Tasarruf ve Performans Excellium’da Bir Arada…

TotalEnergies İstasyonlarının Excellium ürün ailesinin tanıtıldığı yeni reklam filmi yayına girdi. Oyuncu Buğra Gülsoy’un rol aldığı filmde hem benzin hem motorinde tasarruf ve performansı bir arada sunan yeni nesil Excellium ürün ailesi, baba ile kızı arasındaki samimi ve eğlenceli bir diyalog üzerinden anlatılıyor. 

Motorinde yüzde 1,9 benzinde ise yüzde 4,75’e kadar yakıt tasarrufu, yüzde 100 motor ve enjektör temizliği ile tam performans sunan Excellium ürün ailesinin tanıtıldığı filmde, baba ve kızının yolculuk boyunca süren eğlenceli “tasarruf-performans” diyaloğu, bir TotalEnergies İstasyonunda son buluyor. İstasyon görevlisinin hem tam performans hem de tasarruf sağlayan Excellium yakıtlarını önermesinin ardından baba ve kızı ortak noktada buluşuyor. Excellium’un yeni nesil enerjisiyle ilk kullanımdan itibaren sunduğu faydaların vurgulandığı filmde, Buğra Gülsoy herkesi “tam performans ile tasarruf etmeye” davet ediyor.

Enerjisi hiç bitmeyenlere çevre dostu Excellium Motorin

Excellium Motorin, formülündeki yakıt akışkanlığı sayesinde emme supaplarında biriken kurumu, aracın emme valflerinde oluşan tortu kütlesini azaltır ve aynı zamanda içerisinde bulunan deterjan aktivatörleriyle de oksitlenmeyi, korozif etkileri, tortu birikmesini, emisyonlaşmayı önleyici özellikleri ile motorda yüzde 100 temizlik sağlayarak araç bakım maliyetlerinizin azaltılmasına yardımcı olur. Excellium Motorin, ilk depodan itibaren motorun ömrünü uzatır ve ilk günkü performansıyla çalışmasını sağlar. Ayrıca yağlayıcılık özelliği sayesinde de yakıt pompası bileşenlerinin hızlı aşınmasını önler ve setan artırıcı özelliğinden dolayı vuruntuyu engeller.

Aracını çok sevenlere Excellium 95 Kurşunsuz Benzin

İlk depodan itibaren motoru yüzde 100 temizleyen ve koruyan Excellium 95 Kurşunsuz Benzin, içeriğindeki deterjan katığı sayesinde motor parçalarında oluşan karbonlaşma, kurum birikmesi gibi problemleri azaltır. Yakıt akışkanlığı sayesinde tortu oluşmasını önleyen ve motorun ilk günkü gibi temiz kalmasına yardımcı olan Excellium 95 Kurşunsuz Benzin, formülündeki yağlayıcılık özelliği ile motor aksamlarının yağlanmasını sağlar ve antikorozyon özelliği ile yakıt sistemini paslanmaya karşı korur. Ayrıca araç kullanımına bağlı kirlenme ve sürtünme kaynaklı oluşan motor gürültüsünü azaltır ve maksimum performanslı bir sürüş deneyimi ile yakıt ekonomisine katkı sağlar.

TotalEnergies İstasyonlarının yeni reklam filmi televizyon, radyo ve çeşitli dijital platformlarda yayına başladı. Reklam filmini markanın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

Reklam filmini izlemek için: https://youtu.be/p7bWini0B6I

KÜNYE

Reklamveren: TotalEnergies İstasyonları

Reklamveren Yetkilisi: Mert Kokulu, Pınar Aslı Gündoğdu, Cansu Melek Atak, Gülşah Şenel

Reklam Ajansı: FCB ARTGROUP

  • CEO: Ateş Çavdar
  • Genel Müdür: Erhan Adsan
  • Kreatif Direktör: Cem Önder Yaşar
  • Kreatif Ekip: Berkay Bozyel, Gözde Pişkin, Elif Açıkgöz, Nisa Arslan, Nazik Yıldırım, Gülce Geyik, Kübra Elönü
  • Marka Grup Direktörü: S. Burcu Önder
  • Marka Temsilcisi: Büşra Türkmen Çetinalp
  • CSO: Emre Perçin
  • Strateji Ekibi: Tuğba Çağlayan, Gaye Elmalı
  • Dijital Ekip: Beste Günay, Tuğba Arslan Baştufan, Furkan Kartal, Hazal Şirin, Aslı Aydemir
  • Ajans Prodüktörü: Nilay Ciğit
  • Prodüksiyon Şirketi: Public Film
  • Yönetmen: Melih Eryılmaz
  • Yapımcı: Seda Özdemir, Emir Arpacı
  • Fotoğraf: PPR – Emre Ünal
  • Müzik: 25m2 Music Prodüksiyon – Cenk Çelebioğlu
  • Post Prodüksiyon: Sinefekt