Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Trendyol’un katkılarıyla TEKNOFEST Refik Anadol sergisine yoğun ilgi!

Trendyol, 30 Ağustos - 4 Eylül tarihleri arasında Samsun Çarşamba Havalimanı’nda gerçekleşen TEKNOFEST’in destekçileri arasında yer aldı.

Trendyol’un katkılarıyla TEKNOFEST’te yer alan Refik Anadol sergisine ziyaretçilerden yoğun ilgi

Trendyol, 30 Ağustos – 4 Eylül tarihleri arasında Samsun Çarşamba Havalimanı’nda gerçekleşen TEKNOFEST’in destekçileri arasında yer aldı. Trendyol’un resmi sponsorluğunda ziyaretçilerle buluşan Refik Anadol’un “Makine Hatıraları: Uzay” sergisini her gün ortalama 2000 kişi ziyaret ederken, Trendyol’un etkinlik alanındaki renkli aktiviteler ile her gün 50 bini aşkın kişi keyifli zaman geçirdi. 

Türkiye’nin lider, dünyanın önde gelen e-ticaret platformlarından Trendyol, T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı yürütücülüğünde gerçekleşen dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’e katıldı.

Türkiye’nin çağdaş sanat alanındaki öncülerinden Refik Anadol’un 2021 yılında hayata geçirdiği, uzayla ilgili büyük veri kümelerine ışık tutarak yeni bir kavramsal çerçeve sunan “Makine Hatıraları: Uzay” sergisi de TEKNOFEST kapsamında  Trendyol’un resmi sponsorluğunda ziyaretçileriyle buluştu. 6 gün süren festival boyunca Refik Anadol, “Makine Hatıraları: Uzay” sergisini günde ortalama 2000 kişi ziyaret etti.

Günlük 15 bin kişi Trendyol standını ziyaret etti

Aktivite alanı ile de fark yaratan Trendyol, ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Trendyol standında yer alan taş kağıt makas oynayan ve oyun içerisinde karşıdaki kişinin hareketlerini tahmin edip ona göre doğru hamleleri yaparak asla yenilmeyen Yenilmez Robot El Cihazı ve katılımcıların konsantrasyon gibi parametrelerine bağlı olarak oyun içerisindeki hareketi sağlayan Beyin Gücü Oyunu ziyaretçilere keyifli zaman geçirtti. Trendyol standını her gün ortalama olarak 50 bini aşkın kişi ziyaret etti.