Sosyal Medya

Genel

Troy, iPhone 15 satışlarına Galataport’ta helikopterli etkinlikle başladı!

iPhone 15 ile satışa çıktığı ilk anlarda buluşmak isteyenler Galataport’ta sürprizlerle karşılaştı. 30 yılı aşkın tecrübesi ile Apple markasının yetkili satıcısı ve servis sağlayıcısı olan Troy, iPhone 15 satışlarına Galataport’ta düzenlediği etkinliklerle başladı. Misafirlerin iPhone 15 ile ilk kez tanışacakları bu anlarda ise büyük bir şov yaşandı.

Troy, iPhone 15 satışlarına Galataport’ta helikopterli etkinlikle başladı!

iPhone 15 ile satışa çıktığı ilk anlarda buluşmak isteyenler Galataport’ta sürprizlerle karşılaştı.
30 yılı aşkın tecrübesi ile Apple markasının yetkili satıcısı ve servis sağlayıcısı olan Troy, iPhone 15 satışlarına Galataport’ta düzenlediği etkinliklerle başladı. Misafirlerin iPhone 15 ile ilk kez tanışacakları bu anlarda ise büyük bir şov yaşandı.

iPhone 15, Troy Galataport Mağazasına ‘Bambaşka’ Bir Şekilde Giriş Yaptı!

Merakla beklenen iPhone 15, Troy Galataport Mağazası’na, film sahnelerini aratmayan bir organizasyon ile helikopterle getirildi.

Troy Galataport mağazasına gelen helikopterden elinde iPhone 15 dolu çantalarla inen özel ekip çantayı Burcu Esmersoy’a teslim etti.

Burcu Esmersoy ön sipariş veren ilk 5 kişiye telefonlarını teslim etti.

iPhone 15’i Bekleyenler Hey! Douglas ile Eğlenceli Dakikalar Yaşadı!

Türkiye’de satışın başlamasını yerinde takip etmek ve iPhone 15 sahibi olmak isteyen misafirler, saat 00.01’de Troy mağazasının yeniden açılmasını beklerken Hey! Douglas ile kendilerini müziğin ritmine bıraktı.
Siz de iPhone 15’i keşfetmek ve incelemek için hemen Troy mağazalarını ve troyestore.com adresini ziyaret edin, iPhone 15’in göz alıcı tasarımı ve yepyeni özellikleriyle tanışın!

 


Hakkımızda


Troy & Artı Bilgisayar Hakkında;

Artı Bilgisayar 1992 yılında dünyanın en büyük teknoloji firmalarından olan Apple markasının yetkili satıcısı ve servis sağlayıcısı olarak kurulmuştur. Troy, dünyayı değiştiren teknolojilere ulaşmak isteyenlerin ilk tercihi olma vizyonuyla ilerlemektedir. Şirket, güvenilir, hızlı, çözüm odaklı ve samimi bir yaklaşımla, online ve offline kanallarında en ileri teknolojileri beklentilerin ötesinde bir deneyimle sunma misyonunu benimsemiştir. Troy, müşterilerine teknoloji konusunda güvenilir bir ortak olmayı hedeflerken, geniş ürün yelpazesi ve profesyonel hizmetleriyle kullanıcıların ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap vermeyi amaçlamaktadır.

Troy’un Kuruluşu
Troy, Artı Bilgisayar markası olarak 2006 yılında doğmuş ve Türkiye’nin ilk Apple Yetkili Satıcısı (Apple Premium Reseller) ünvanını Kanyon Levent mağazasının açılışıyla almıştır. Troy, bu başarıyla birlikte Apple ürünlerinin yetkili satıcısı olarak müşterilere geniş bir hizmet yelpazesi sunan bir marka haline gelmiştir.

Troy Mağazaları ve Troy Servis Noktaları Hakkında;
Tüm Troy mağazaları, dünyadaki Apple Yetkili Satıcısı konseptine uygun olarak dizayn edilmiş olup, müşterilerine Apple ürünlerini yakından tanıma ve Apple deneyimini en üst düzeyde yaşatma fırsatı sunmaktadır. Kuruluşundan bu yana hizmet veren Troy Servis, Şişli merkez servisi ile birlikte toplamda 15 noktada yer almaktadır. Yüzde yüz Apple güvencesiyle Troy’un 30 yılı aşkın tecrübesi ve uzman teknik ekibi, satış sonrası müşteri memnuniyetinde yüzde 90’ın üzerinde oranla başarılı bir hizmet sunmaktadır.
İstanbul, Antalya, İzmit, İzmir, Eskişehir, Ankara, Denizli, Sakarya şehirlerinde toplamda 19 Apple yetkili satış noktası ve www.troyestore.com online mağazası ile büyümeye devam etmektedir.
19 mağaza ve 15 servis noktasının yanı sıra www.troyestore.com adresiyle tüm Türkiye’ye Apple dünyasını sunan Troy, Türkiye’de Apple Dünyası’nı müşterileriyle buluşturmak için çalışmalarını sürdürmektedir.