Sosyal Medya

TeknoTalk Tv

TRT’nin “Geleceğin İletişimcileri Yarışması 2021” Başvuruları Başladı

TRT’nin bu yıl 7’ncisini düzenlediği “Geleceğin İletişimcileri Yarışması 2021” için başvuru süreci 15 Şubat tarihi itibarıyla başladı.

TRT’nin “Geleceğin İletişimcileri Yarışması 2021” Başvuruları Başladı

TRT’nin bu yıl 7’ncisini düzenlediği “Geleceğin İletişimcileri Yarışması 2021” için başvuru süreci 15 Şubat tarihi itibarıyla başladı. Bu yıla özel yenilikler getirilen yarışmaya başvurular www.trtgeleceginiletisimcileri.com adresi üzerinden yapılabilecek.

TRT’nin, sahip olduğu değerleri ve birikimi gençlerle paylaşıp onları desteklemek amacıyla bu yıl 7.’sini düzenlediği “Geleceğin İletişimcileri Yarışması” başvuruları bugün başladı. Gençlerin salgın koşullarında da hız kesmeden üretmeye devam etmelerinin teşvik edileceği yarışmaya son başvuru tarihi ise 30 Haziran 2021 olarak belirlendi.

Bu yıla özel yenilikler gençleri bekliyor

“Radyo Yayıncılığı”, “Televizyon Yayıncılığı”, “Haber Yayıncılığı” ve “Dijital Yayıncılık” olmak üzere 4 ana kategoride gerçekleştirilen yarışmaya bu yıl; “Dijital Video İçerik Formatı” ve “Podcast” başlıklarında yeni alt kategoriler eklendi.

Toplamda 14 alt kategoride düzenlenecek bu yılki yarışma, önceki yıllardan farklı olarak tüm fakültelerden üniversite öğrencilerinin katılımına açık olacak. Ön lisans ve lisans öğrenimi gören 01.01.1991 yılı ve sonrası doğumlu üniversite öğrencileri özgün eserleri ile yarışmaya katılabilecek.