Sosyal Medya

Fırsatlar

Türk Telekom Prime’ın bir yaz klasiği açık havada sinema keyfi başladı

Türk Telekom, sinemaseverlerin yaz akşamlarına keyif katıyor. Müşterilerine çeşitli ayrıcalıklar sunan Türk Telekom Prime’ın her sene yapılan ve bir yaz klasiği haline gelen ‘Türk Telekom Prime Açık Hava Sineması’ etkinlikleri Bozcaada’nın eşsiz atmosferinde başladı.


Türk Telekom
Prime’ın bir yaz klasiğine dönüşen açık havada sinema keyfi başladı

Telekom, sinemaseverlerin yaz akşamlarına keyif katıyor.Müşterilerine çeşitli ayrıcalıklar sunan Türk Telekom Prime’ınher sene yapılan ve bir yaz klasiği haline gelenTürk Telekom Prime Açık Hava Sineması’ etkinlikleri Bozcaada’nın eşsiz atmosferinde başladı. Yaz akşamlarını son dönemin popüler filmleri ile renklendiren etkinlik; Türkiye’nin en sevilen tatil beldelerinde, 21 Ağustos’a kadar misafirlerini ağırlamaya devam edecek.


Türk Telekom’un, yaşamın her anında müşterilerinin hayatına renk katan markası Türk Telekom Prime’ın Açık Hava Sinemasıetkinlikleri, Bozcaada Cumhuriyet Meydanı’nda Bandırma Füze Kulübü filminin gösterimiyle başladı. Gösterimler, Türkiye’nin gözde tatil lokasyonları; Ören, Ayvalık, Foça, Çeşme, Urla, Didim, Bodrum, Datça, Marmaris ve Fethiye’de izleyicilerle buluşmaya devam edecek. Türk Telekom Prime’ın ayrıcalıklarından yalnızca biri olan “Türk Telekom Prime Açık Hava Sineması’ etkinlikleri 21 Ağustos’ta Fethiye’deki film gösterimiyle son bulacak. Sinema tutkunları, beyaz perdede son zamanların ilgi gören yapımlarını yaz akşamlarının ayrıcalıklı atmosferinde izleme keyfini doyasıya yaşayacak.

Konuklara sürpriz hediyeler

Etkinlik alanına gelen misafirleri saat 21.00’de başlayacak film gösterimi öncesinde eğlenceli yarışmalar ve sürpriz hediyeler beklerken, film gösterimi sırasında konuklara çeşitli ikramlar sunulacak.

Etkinlik takvimi şöyle;

Tarih

İlçe

Film

5 Ağustos

Ören

Sully

6 Ağustos

Ayvalık

Whiplash

7 Ağustos

Ayvalık

Raya ve Son Ejderha

9 Ağustos

Foça

Barış Akarsu

10 Ağustos

Çeşme

Bandırma Füze Kulübü

11 Ağustos

Çeşme

Peter Rabbit Kaçak Tavşan

12 Ağustos

Urla

Whiplash

14 Ağustos

Didim

Sully

15 Ağustos

Bodrum

Bandırma Füze Kulübü

16 Ağustos

Bodrum

Raya ve Son Ejderha

17 Ağustos

Datça

Sully

18 Ağustos

Marmaris

Whiplash

19 Ağustos

Marmaris

Peter Rabbit Kaçak Tavşan

20 Ağustos

Fethiye

Bandırma Füze Kulübü

21 Ağustos

Fethiye

Raya ve Son Ejderha