Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Türkiye Yapay Zeka Zirvesi 2023 Yoğun Katılımla Başladı!

Türkiye’nin ve bölgenin en kapsamlı yapay zekâ etkinliği olan Türkiye Yapay Zeka Zirvesi "Her Şey Bir Soru ile Başlar" teması ile bugün başladı. Türkiye Yapay Zeka İnisiyatifi (TRAI)’nin bu yıl altıncısını gerçekleştirdiği zirvenin ilk gününe karar verici seviyede binin üzerinde katılım oldu.

Türkiye Yapay Zeka Zirvesi 2023 Yoğun Katılımla Başladı!

 

Türkiye’nin ve bölgenin en kapsamlı yapay zekâ etkinliği olan Türkiye Yapay Zeka Zirvesi “Her Şey Bir Soru ile Başlar” teması ile bugün başladı. Türkiye Yapay Zeka İnisiyatifi (TRAI)’nin bu yıl altıncısını gerçekleştirdiği zirvenin ilk gününe karar verici seviyede binin üzerinde katılım oldu.

Türkiye Yapay Zeka Zirvesi Yapay Zeka Ekosistemi’ne öncülük eden şirket liderleri, yapay zeka uzmanları, startupları, yatırımcıları ve karar vericilerden oluşan tüm paydaşları bir araya getirdi. Berfu Güven‘in sunuculuğunda Cumhuriyetin 100.yılında fayda odağında üretmenin, birlikte geliştirmenin öneminin vurgulandığı zirve, TRAI kurucusu Halil Aksu’nun konuşmasıyla başladı.

Gün boyu tüm dünyada dijital dönüşüme liderlik eden şirketlerin inovatif projeleri ile küresel başarı adımlarının paylaşıldığı zirvenin Yapay Zeka İnovasyon Sahnesi’nde ise yüksek potansiyelli yapay zeka startupları özel sektör temsilcileri, yatırımcılar ve potansiyel müşterilerle etkileşime geçme fırsatı buldu.

Türkiye Yapay Zeka Zirvesi 2023, 2. ve 3. Gün Ücretsiz Online Devam Edecek!

Zirvenin ikinci ve üçüncü günü ücretsiz ve herkesin katılımına açık olacak. İkinci gün Fatih Sarı‘nın sunuculuğunda yurt içinden ve yurt dışından önemli yapay zeka konuşmacıları, ekosistemdeki en yeni gelişmeler ve başarılı projeler paylaşılacak. Üçüncü gün ise TRAI Akademi ve diğer akademilerin yapay zeka eğitimleri ile sürecek.

 

Zirvenin 27-28 Ekim 2023 tarihlerinde ücretsiz, çevrimiçi ve herkesin katılımına açık olan zirve programının detayları ve canlı yayını izlemek için https://turkiye.ai/trai23/ Ayrıca TRAI’nin Youtube kanalından da zirve canlı yayını izlenebilecek.

 

27 Ekim canlı izle: Tıklayınız

27 Ekim canlı izle: Tıklayınız

Zirve programını https://turkiye.ai/trai23/ linkinden takip edebilirsiniz.