TeknoTalk

Türkiye’de Galaxy Note 7 Değişim Programı Detayları

Samsung Galaxy Note 7 Değişim Programı tüm detayları ile açıklandı.

Samsung Türkiye, Galaxy Note 7 Değişim Programını resmi internet sitesinden güncelledi.

Buna göre eski yeni tüm Galaxy Note 7 Cihazları yenilenecek. Samsung Electronics Türkiye, Galaxy Note7 Değişim Programını eski ve yeni tüm seri Galaxy Note 7 cihazlarını kapsayacak şekilde düzenledi.

18 Ekim – 11 Kasım 2016 arasında geçerli olacak Galaxy Note 7 Değişim Programı, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun (BTK) bilgisi dâhilinde hazırlandı. Programın tüm detayları resmi web sitesinden duyuruldu.

Samsung, eski ve yeni seri ayrımı olmaksızın tüm Galaxy Note7 sahiplerinin cihazlarını kapatmalarını ve Değişim Programı’na katılmalarını talep ediyor.

Değişim Programı, BTK kaydı olan tüm Galaxy Note7 kullanıcılarına açık olacak.Samsung Galaxy Note 7 kullanıcılarının öncelikle ülke çapında 250’ye yakın noktada bulunan Samsung Servis Merkez’lerinden birine başvurmaları gerekiyor.

Kendilerine tercihleri doğrultusunda aşağıdaki iki seçenek sunulacak:

 

Samsung Türkiye’nin yaptığı Resmi Açıklama Şöyle;

Samsung Electronics Türkiye Galaxy Note 7 Değişim Programını 18 Ekim’den İtibaren Geçerli Olmak Üzere Güncellemiştir

Son güncelleme –14 Ekim 2016

Samsung Electronics Türkiye, Galaxy Note7 Değişim Programını eski ve yeni seri tüm Galaxy Note7 ürünlerini kapsayacak şekilde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun (BTK) bilgisi dâhilinde güncellemiştir.

Samsung Electronics Türkiye olarak kullanıcılarımızın güvenliği birincil önceliğimiz olduğu için; tüm Galaxy Note7 ürünü kullanıcılarımızdan cihazlarını kapatmalarını ve güncellenmiş Galaxy Note7 Değişim Programı’na katılmalarını önemle talep ediyoruz.

Galaxy Note 7 Değişim Programı

Galaxy Note7 Değişim Programı çerçevesinde Galaxy Note7 kullanıcılarımızın seçenekleri aşağıda belirtildiği gibidir. Güncellenmiş Galaxy Note7 Değişim Programı 18 Ekim 2016 tarihinde başlayıp 11 Kasım 2016 tarihinde sona erecektir.

Galaxy Note7’nizi Galaxy S7 edge 32 GB ile değiştirmek:

Bu seçenek BTK kaydı olan bütün Galaxy Note7 kullanıcılarımıza açıktır.

Bu seçeneği tercih eden kullanıcılarımıza telefon değişimine ek olarak aşağıda belirtilen miktarda ödeme yapılacaktır. Telefon değişim seçeneğinden yararlanmak için:

Galaxy Note7 ve aksesuarları (telefon kılıfı ve ekran koruyucusu) için para iadesi almak:

Exit mobile version