Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Türkiye’deki Üçüncü Dyson Demo Store İzmir’de Açıldı

Global teknoloji şirketi Dyson, Türkiye'deki üçüncü ve en büyük Demo Store niteliğindeki mağazasını İzmir İstinyePark AVM'de açarak perakende alanındaki büyümesine devam ediyor. Yeni Dyson Demo Store, 242 metrekarelik alanıyla kullanıcılarına benzersiz bir teknoloji deneyimi sunmak için tasarlandı.

Türkiye’deki Üçüncü Dyson Demo Store İzmir’de Açıldı

Global teknoloji şirketi Dyson, Türkiye’deki üçüncü ve en büyük Demo Store niteliğindeki mağazasını İzmir İstinyePark AVM’de açarak perakende alanındaki büyümesine devam ediyor. Yeni Dyson Demo Store, 242 metrekarelik alanıyla kullanıcılarına benzersiz bir teknoloji deneyimi sunmak için tasarlandı.

Dyson’ın yeni mağazasını ziyaret edenler markanın son teknolojilerini test edebilmenin yanı sıra saç şekillendirme, özel hediye paketi, ürün kutusu ve kablosuz süpürge borusu kişiselleştirme hizmetlerinden de faydalanabiliyor. Mağazada,  fön de dahil olmak üzere profesyonel saç şekillendirme randevuları sunan özel bir alan da bulunuyor.

Satın almadan önce deneyin

Teknolojiyi keşfetmek için kullanıcıları deneyime davet etmenin her zaman farklı ve daha iyi yollarını bulan marka, Demo Store’larını da Dyson mühendisliğini ve teknolojisini en iyi şekilde ziyaretçilere gösterebilmek adına dizayn ediyor. Ziyaretçiler Dyson evrenine girerek, mühendisler tarafından eğitilmiş uzmanların desteğiyle en yeni ürünleri keşfetmek ve test etmek için benzersiz bir fırsata sahip oluyor. “Satın almadan önce deneyin” felsefesiyle oluşturulan Dyson Demo Store’lar, kullanıcıların Dyson ürünlerini anlamaları, kendileri ve evleri için en doğru olan ürünü seçebilmeleri için tasarlanıyor.

İzmir’de açılan yeni Dyson Demo Store, markanın kurucusu ve baş mühendisi James Dyson tarafından belirlenen estetik özellikler baz alınarak tasarlandı. Mağaza, Dyson mühendislerinin ürünlere uyguladıkları laboratuvar testlerinden esinlenerek ziyaretçilerin Dyson teknolojilerinin nasıl çalıştığını doğrudan görmelerini sağlayan, etkileşimli demolarla donatıldı.

Dyson’ın Türkiye yolculuğu

1995 yılından beri ürünleriyle Türkiye pazarında yer alan Dyson, 2018 yılı sonunda Türkiye ofisinin kurulmasıyla doğrudan operasyonlarına başladı. 2019 yılında büyük bir lansmanla Türkiye faaliyetlerinin başladığını duyuran marka, 2020 yılında İstanbul’da ilk Servis Merkezi’ni açtı. Pazardaki perakende yatırımlarına ara vermeden devam eden Dyson, Türkiye’de 20 doğrudan satış noktasına ulaştı. Mayıs 2021’de ilk Dyson Demo Store’unu İstanbul Akasya AVM’de ikincisini ise Haziran ayında İstanbul İstinyePark’ta açan marka, İzmir İstinyePark’ta açtığı üçüncü Demo Store niteliğinde mağaza ile perakende alanındaki büyümesini sürdürüyor.

Yeni Dyson Demo Store’da keşfedilebilecek teknolojiler: 

Dyson V15 Detect kablosuz süpürge

Eylül 2021’de Türkiye’de de piyasaya sürülen yeni nesil kablosuz elektrikli süpürgeler, tam açılı bir lazer teknolojisiyle gizli tozu ortaya çıkarıyor. Aynı zamanda sahip olduğu Akustik Piezo Sensör’ü ile çekilen toz ve partikülleri sayıyor ve büyüklüklerini ölçüyor.

Dyson Corrale kablosuz saç düzleştirici 

Öncü esnek bakır plaka teknolojisine sahip Dyson Corrale kablosuz saç düzleştirici, saçı şekillendirmek ve bir araya getirmek için esneyerek her geçişte tüm saç tellerine eşit ısı uyguluyor. Saçları mükemmel şekilde hizalayıp ısı gerekliliğini azaltıyor. Entegre sensör sistemi, saniyede 100 kez plakalardaki sıcaklığı kontrol ederek, hassas ve doğru bir ısı iletmek için ısıtma sistemini kontrol ediyor.

Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde hava temizleyici 

Dyson’ın en yeni nesil akıllı hava temizleyicileri, artık hassas katı hal formaldehit algılama ve katalitik formaldehit yok etme özellikleriyle havadaki partikül ve gaz kirleticilerle mücadelede şimdiye kadarki en gelişmiş teknolojiyi sunuyor. Ürünün küresel bağlantılı hava temizleyici ağı sayesinde, Dyson’ın küresel iç mekan hava kalitesinin en kapsamlı sonuçları ortaya konuyor ve Dyson mühendislerinin evlerdeki hava kalitesi sorunlarını daha iyi anlamaları ve yeni nesil teknolojiye yön vermeleri sağlanıyor.

Dyson Lightcycle Morph aydınlatma

Yeni Dyson Lightcycle Morph aydınlatma, bulunduğunuz konumdaki gün ışığının renk sıcaklığını ve parlaklığını akıllı bir şekilde takip ederek ayarlıyor ve farklı kullanımlar için akıllı bir şekilde dönüşerek, tam olarak ihtiyaç duyulan yerde ve  doğru zamanda, doğru ışığı sağlıyor. Çok yönlü tasarlanan, 360° manevra kabiliyeti olan ve doğal ışıktan ilham alan aydınlatma; yaşam, iş ve rahatlama şeklinize uyacak şekilde dört çeşit aydınlatma seçeneği sunuyor. Dyson Link Uygulaması ile kişiselleştirilen Dyson Lightcycle Morph, kullanıcının işine, yaşına, ruh haline ve yerel gün ışığına bağlı olarak yaydığı ışığı akıllı bir şekilde ayarlıyor. Aynı zamanda Dyson’ın öncü Heat Pipe teknolojisi sayesinde uzun yıllar boyunca kaliteli bir ışık sunuyor.