Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Türkiye’nin En Kapsamlı Sanal Yatırım Yarışması

Bu sene 9. kez düzenlenen Türkiye’nin en büyük sanal yatırım yarışması Investimate’de yarışmacılar, 6 hafta boyunca Borsa İstanbul’dan alınan anlık verileri kullanarak hisse senedi, VIOP, varant gibi çeşitli işlemleri kullanarak sanal 100.000 TL’lerini arttırmaya çalışacaklar.

Türkiye’nin En Kapsamlı Sanal Yatırım Yarışması

 

Bu sene 9. kez düzenlenen Türkiye’nin en büyük sanal yatırım yarışması Investimate’de yarışmacılar, 6 hafta boyunca Borsa İstanbul’dan alınan anlık verileri kullanarak hisse senedi, VIOP, varant gibi çeşitli işlemleri kullanarak sanal 100.000 TL’lerini arttırmaya çalışacaklar. 6 hafta sonunda bakiyesini en çok artıran 50 kişinin yazdığı strateji raporları alanında yetkin jüri üyelerimizin 2 haftalık değerlendirme sürecinin sonuçlarına göre ödüllerimiz final töreninde sahiplerine ulaşacak.

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK YATIRIM YARIŞMASI INVESTIMATE

 

Yatırım Finansman ana sponsorluğunda ve ForInvest altyapısıyla gerçekleştirilecek olan Investimate, sizlere sıfır risk ile borsada işlem yapabilme fırsatı sunuyor.

 

26 Şubat tarihinde başlayacak olan Investimate 6 haftalık yarışma sürecinin ardından 6 Nisan günü sonlanacaktır. Jüri değerlendirme sürecinin ardından 28 Nisan’da Final töreni ile yarışmanın kazananları açıklanacaktır. Siz de hem Borsa İstanbul’da tecrübe edinmek hem de birbirinden değerli ödülleri kazanma fırsatı yakalamak için Investimate Sanal Yatırım Yarışması’ndaki yerinizi alın!

 

Daha fazla bilgi edinmek için sosyal medya hesaplarına ve kayıt linkine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kayıt Linki: https://investimate.foreks.com/#!/login

İnternet Sitesi: https://ikboun.net/investimate/

Instagram Sayfası: https://www.instagram.com/investimate23/

Twitter: https://twitter.com/investimate23

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/investimate23/