Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

TÜSİAD Silikon Vadisi Ağı “Yapay Zeka” webinar serisini başlatıyor

TÜSİAD Silikon Vadisi Ağı, “Yapay Zeka” webinar serisini başlatıyor. Webinar serisinin ilki “Yapay Zeka ve Şirketler: İş Dünyasının Geleceğinin Şekillendirilmesi” başlığıyla 17 Ocak tarihinde, 19.00–20.00 saatleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek.

TÜSİAD Silikon Vadisi Ağı “Yapay Zeka” webinar serisini başlatıyor

Yapay zeka teknolojisinin hızlı gelişimiyle birlikte günlük hayatın işleyişi yanı sıra iş modelleri ve iş yapış biçimlerinde de köklü değişiklikler yaşanıyor. Üretken yapay zeka, giderek zorlaşan küresel rekabet koşullarında önemli bir belirleyici oluyor. Bu süreç, teknik, organizasyonel ve kültürel bir dönüşümün çok boyutlu kurgulanmasını gerektiriyor.

Bu dinamiklerin ele alınması amacıyla, TÜSİAD Silikon Vadisi Ağı, “Yapay Zeka” webinar serisini başlatıyor. Webinar serisinin ilki “Yapay Zeka ve Şirketler: İş Dünyasının Geleceğinin Şekillendirilmesi” başlığıyla 17 Ocak tarihinde, 19.00–20.00 saatleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek.

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan‘ın yöneteceği toplantıda TÜSİAD Silikon Vadisi Ağı Başkanı Ayşegül İldeniz yapay zekanın özel sektörü nasıl şekillendirebileceğini değerlendirerek katılımcıların sorularını yanıtlayacak. Webinarda yapay zekanın geleceği, yapay zeka ile iş stratejilerinin  yeniden tanımlanması ve şirketlerin rekabetçiliğine etkisi, üretim ve tedarik zinciri, veri işlenmesi ve müşteri deneyimi açısından yaşanabilecek devrime ek olarak Silikon Vadisi ekosistemi ve yatırım alanları ile yetkin insan kaynağı konuları ele alınacak.

TÜSİAD Silikon Vadisi Ağı Yapay Zeka Webinar Serisi – I
“Yapay Zeka ve Şirketler: İş Dünyasının Geleceğinin Şekillendirilmesi”

Tarih: 17 Ocak 2024
Saat: 19.00–20.00

Etkinliği izlemek için linkten kayıt yaptırabilirsiniz.