Sosyal Medya

iPhone

Twitter iOS Uygulaması Yeni Tasarımına Kavuştu

Twitter dün yayınlanan güncellemenin ardından bugün yeni tasarımını kullanıma sunmaya başladı.

Twitter dün yayınlanan güncellemenin ardından bugün yeni tasarımını kullanıma sunmaya başladı.

Bir süredir gerek web arayüzü gerekse mobil uygulamaları için yeni tasarım çalışmalarında bulunduğu bilinen Twitter, bugün itibari ile iOS kullanıcıları için küçük yenilikler bulunduran yeni tasarımını kullanıma sundu.

twitter 002

iOS uygulaması için dün yayınlanan güncellemenin ardından kullanıcılara yavaş yavaş sunulmaya başlanan yeni tasarımda uygulamada yer alan alt ve üst barı yenileyen Twitter, üstte yer alan barı da alt bar gibi beyaz yaparken alt barda ise sekmelerin isimleri kaldırılmış.

twitter 003

twitter 004

Ayrıca tweet oluşturma ekranına da kolayca hesap seçme ve taslaklar sayfasına yönlendirme yapan iki küçük buton koyan Twitter, profil sayfasında da değişiklik yapıyor. Profil sayfasına da Twitter reklamlarını yönetmek için küçük bir grafik şeklinde buton koyan Twitter, daha önce de iddia edildiği gibi kullanıcılara mobil cihazlarından reklamları yönetme imkanı tanıyor.

twitter 005

Her ne kadar şu an değişiklikler kullanıcılara yavaş yavaş sunuluyor gibi görünse de muhtemelen Twitter birden fazla test kullanıcı grubu ile bu testi yapmak için farklı kişilerde farklı değişiklikler görüyoruz.