TeknoTalk

Twitter, Ürün ve Yer Sayfalarını Tanıttı

Twitter, “Satın Al” butonundan sonra e-ticarete katkıda bulunacak yeni özelliğini duyurdu. İşte yeni ürün ve mekan keşfinde yardımcı olacak yeni özellik…

Günümüzün en çok kullanılan sosyal medya platformlarından birisi olan Twitter geçtiğimiz yıl “Satın Al” butonunu resmen duyurmuştu. Bu denli popüler bir platforma böyle bir özelliğin gelmesi ise herkesi heyecanlandırmıştı.

Şimdi ise Twitter, bu işlevi daha ileriye taşıyacak yeni bir özellik duyurdu. Twitter’in resmi blog sayfasından duyurulan yeni özellik sayesinde artık yeni ürünlerin ve yeni mekanların keşfine yönelik olarak ayrı ürün ve koleksiyon sayfalarını Twitter’da görebileceğiz.

Bu bağlamda testlerin başladığını belirten Twitter, yaptığı açıklamada bu tarz ürün sayfalarına birde örnek verdi.

Andy Weir tarafından yazılan The Martian adlı kitabın sayfası örnek olarak gösterilirken, sayfada ilgili kitabın fiyatı, Twitter satın alma butonu, kitabın özeti ve kitapla ilgili bazı fotoğrafların yer aldığı görülüyor.

Ayrıca sayfalara ek olarak Twitter, markaların koleksiyonlarını oluşturmak ve paylaşmak için yeni yollar üzerinde çalıştığını da açıkladı. Bu sayede ilginizi çeken ve daha fazla bilgi almak istediğiniz koleksiyonlara daha kolay bakabileceksiniz.

Demi Lovato, Nike, HBO – Game of Thrones gibi markaların koleksiyonları örnek olması açısından aktifleştirilmişken, diğer iş ortakları ise yukarıdaki görselde belirtilmiş. Örnek sayfalara ise iOS, Android ve twitter.com üzerinden erişebilmeniz mümkün.

Exit mobile version