Sosyal Medya

Fırsatlar

Uber’den 9. Yıla Özel 999 Çikolata üstelik ücretsiz, 11 Haziran’da!

Uber’den 9. Yıla Özel 999 Çikolata üstelik ücretsiz, 11 Haziran'da!

Uber’den 9. Yıla Özel 999 Çikolata Ücretsiz, 11 Haziran’da!

Ücretsiz Uber Çikolata Saat Kaçta!

Global teknoloji platformu Uber, Türkiye’deki dokuzuncu yılında dokuz şehirde faaliyet göstermenin mutluluğunu yaşıyor. Uber’in Türkiye’deki dokuzuncu yılına özel, 11 Haziran Pazar günü İstanbul’daki kullanıcılar 11:00-15:00 saatleri arasında Uber uygulaması üzerinden bulundukları konumu veya istedikleri başka bir konumu seçtikten sonra Uber Çikolata ürününü ücretsiz çağırabilecek.

Türkiye’de dokuz yılda; İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Bursa, Hatay, Mersin ve Kayseri’de toplam dokuz şehirde faaliyette olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Uber Türkiye, İsrail, Malta CEO’su Neyran Bahadırlı, “9. yıldönümümüzde 9 şehirde hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz ve kullanıcılarımızı Uber Çikolata ile buluşturarak bugünü birlikte kutlamak istiyoruz. Uber Çikolata kampanyası kapsamında 9. yılımıza özel 999 çikolata hediye edeceğiz. Uber Çikolata talebi o an kullanıcının en yakınındaki müsait sarı Uber Taksi sürücülerine yönlendirilerek 999 sipariş tamamlanana kadar devam edecek” dedi.

 

Uber Çikolata kampanyasından sadece 11 Haziran 2023 tarihinde 11:00-15:00 saatleri arasında İstanbul ili içinde faydalanılabilir. Diğer indirim veya promosyonlar ile birleştirilemez. Uber, gerekli gördüğü hallerde kampanya koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar. Uber Çikolata talebi, Uber kullanıcısının en yakınında bu kampanya için çalışan ve o an müsait olan bir sarı taksiye yönlendirilecek ve kampanya kapsamında çikolatalar Uber Çikolata sürücü ortağı tarafından teslim edilebilecektir.

 

Uber uygulaması nasıl çalışır:

1. Uygulamayı akıllı telefonunuza indirin

2. Şehrin herhangi bir yerinden Uber uygulamasını açın, varış noktanızı girin ve yolculuğunuz için bir taksi çağırın

3. Uber Taksi’yi uygulama üzerinden takip edin, taksinin sizi almak için kaç dakika içinde varacağını ve sürücü ile ilgili tüm bilgilerin yanı sıra aracın model ve plaka numarasını takip edin.

 

 

“Uber Çikolata” kampanyası stoklarla sınırlıdır (toplam 999 adet) ve İstanbul ilinde yalnızca 11 Haziran 2023 Pazar günü 11:00-15:00 saatleri arasında faydalanılabilir. Diğer indirim veya promosyonlarla birleştirilemez. Uber, gerekli gördüğü hallerde kampanya koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar. Uber Çikolata için verilen siparişler Uber Taksi kullanan sarı taksiler ile ulaştırılacaktır. Kampanya Uber Taksi ürününün müsaitlik durumuna bağlıdır.

ücretsiz uber çikolata nasıl çağrılır? ücretsiz uber çikolata hangi şehirlerde?