Sosyal Medya

Fırsatlar

Uber Siyah Taksi’de 100TL, Sarı Taksi’de 50TL Hediye

31 Ocak'a kadar geçerli bir (1) Uber Siyah Taksi yolculuğunuzda 100TL hediye... Uygulamanıza SİYAH100 kodunu ekleyin, Uber Siyah Taksi çağırın ve 100TL indirimin keyfini çıkarın.

Uber Siyah Taksi’de 100TL, Sarı Taksi’de 50TL Hediye

 

 

31 Ocak’a kadar geçerli bir (1) Uber Siyah Taksi yolculuğunuzda 100TL hediye

Uygulamanıza SİYAH100 kodunu ekleyin, Uber Siyah Taksi çağırın ve 100TL indirimin keyfini çıkarın.

Promosyon sadece KREDİ KARTI ödeme yöntemi ile tamamlanan yolculuklar için geçerli olacaktır.

 

Sarı Taksi’de 50TL indirim

31 Ocak’a kadar geçerli bir (1) Uber Sarı Taksi yolculuğunuzda da 50TL hediye.

Uygulamanıza SARI50 kodunu ekleyin, Uber Taksi çağırın ve 50TL indirimin keyfini çıkarın.

Promosyon sadece KREDİ KARTI ödeme yöntemi ile tamamlanan yolculuklar için geçerli olacaktır.

 

Şartlar!

SİYAH100
Promosyon sınırlı sayıdadır ve 1 (bir) yolculuk için geçerlidir. Yolculuk başına faydalanılabilecek maksimum indirim tutarı 100 TL’dir. Yalnızca İstanbul’da yapılan Uber Siyah Taksi yolculuklarında geçerlidir. Promosyon yalnız bu e-posta adresiyle ilişkili Uber hesabı ile kullanılabilir ve paylaşılamaz. Promosyon 31 Ocak 2023, saat 23:55’e kadar geçerlidir. Promosyon sadece kredi kartı ödeme yöntemi ile tamamlanan yolculuklar için geçerli olacaktır. Promosyon bahşiş, geçiş ücretleri ve ek ücretleri kapsamamaktadır ve diğer indirim veya promosyonlarla birleştirilemez. Uber, gerekli gördüğü hallerde promosyon koşullarında değişiklik yapma ve promosyonu sonlandırma hakkını saklı tutar. Promosyon Uber Siyah Taksi ürününün müsaitlik durumuna bağlıdır.

SARI50
Promosyon sınırlı sayıdadır ve 1 (bir) yolculuk için geçerlidir. Yolculuk başına faydalanılabilecek maksimum indirim tutarı 50 TL’dir. Yalnızca Türkiye’de yapılan Uber Taksi yolculuklarında geçerlidir. Promosyon yalnız bu e-posta adresiyle ilişkili Uber hesabı ile kullanılabilir ve paylaşılamaz. Promosyon 31 Ocak 2023, saat 23:55’e kadar geçerlidir. Promosyon sadece kredi kartı ödeme yöntemi ile tamamlanan yolculuklar için geçerli olacaktır. Promosyon bahşiş, geçiş ücretleri ve ek ücretleri kapsamamaktadır ve diğer indirim veya promosyonlarla birleştirilemez. Uber, gerekli gördüğü hallerde promosyon koşullarında değişiklik yapma ve promosyonu sonlandırma hakkını saklı tutar. Promosyon Uber Taksi ürününün müsaitlik durumuna bağlıdır.