Sosyal Medya

Fırsatlar

Uber’de 29 Ekim’e özel 2 yolculukta Yüzde 29 indirim!

Bu hafta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel, 24-30 Ekim tarihleri arasında Uber Taksi ile yapacağınız 2 (iki) adet yolculuğunuzu Yüze 29 indirimli yapabilirsiniz. Herkese Türk Bayrağı hediye!

29 Ekim’e özel 2 yolculukta %29 indirim

Bu hafta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel, 24-30 Ekim tarihleri arasında Uber Taksi ile yapacağınız 2 (iki) adet yolculuğunuzu %29 indirimli yapabilirsiniz.

Uber’den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel kampanya…

Uber kullanıcıları, 24-30 Ekim tarihleri arasında 2 yolculukta geçerli yüzde 29 indirimden faydalanabilecekler.

Global teknoloji platformu Uber, Türkiye Cumhuriyeti’nin 99’uncu kuruluş yıldönümü için özel bir kampanya gerçekleştirdi.

Uber kullanıcıları bu hafta (24-30 Ekim tarihleri arasında) Uber Taksi ile gerçekleştirecekleri 2 adet yolculuk için yüzde 29 indirimden faydalanabilecekler.

Kullanıcılar, Uber uygulamasında bulunan Cüzdan sekmesindeki Promosyonlar bölümüne UBER29EKIM kodunu ekleyerek promosyon aktifleştirebilirler.

Kredi kartı ile ödeme yapılan yolculuklar için geçerli olan bu özel kampanya, 24-30 Ekim tarihleri arasında geçerli olacak.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının önemine dikkat çeken Uber Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı,

“Geçtiğimiz yıl Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında kullanıcılarımıza Türk bayrağı dağıtmıştık. Bu sene de Türkiye Cumhuriyeti’nin 99. yılına özel bir kampanya gerçekleştiriyoruz. Türkiye, Uber için çok önemli bir pazar. Uber kullanıcılarına değer sağlayan kampanyalar geliştirmeye ve hayata geçirmeye devam edeceğiz.” dedi

Uber uygulamasında Cüzdan sekmesindeki Promosyonlar bölümüne UBER29EKIM kodunu ekleyin, Uber Taksi çağırın ve indirimli yolculukların keyfini çıkarın.

Promosyon, yalnızca kredi kartı ile ödeme yapılan yolculuklar için geçerlidir.

UBER 29 Ekim Kodu: UBER29EKIM Nasıl Kullanılır?

Promosyon, yalnızca kredi kartı ile ödeme yapılan yolculuklar için geçerlidir.

Promosyon sınırlı sayıdadır. Promosyon Uber Taksi yolculuklarında geçerlidir. Promosyon sadece bu e-posta adresiyle ilişkili Uber hesabı ile kullanılabilir ve paylaşılamaz. Promosyon 24 Ekim 2022’den 30 Ekim 2022 günü saat 23:55’e kadar ve iki (2) yolculuk için geçerlidir. Yolculuk başına faydalanılabilecek maksimum indirim tutarı 29 TL’dir. Yalnızca Türkiye’de yapılacak ve kredi kartı ödeme yöntemi ile tamamlanan yolculuklar için geçerlidir. Promosyon bahşiş, geçiş ücretleri ve ek ücretleri kapsamamaktadır ve diğer indirim veya promosyonlarla birleştirilemez. Uber, gerekli gördüğü hallerde promosyon koşullarında değişiklik yapma ve istediği zaman promosyonu sonlandırma hakkını saklı tutar. Promosyon Uber Taksi ürününün müsaitlik durumuna bağlıdır.