Sosyal Medya

Fırsatlar

Uber’den Eylül Ayında Sarı, Siyah ve Geniş Taksi’de Yüzde 50 İndirim!

Uber Eylül Ayın İndirim Kodlarını Yayınladı. Uber'den Eylül Ayında Sarı, Siyah ve Geniş Taksi’de Yüzde 50 İndirim!

Uber’den Eylül Ayında Sarı, Siyah ve Geniş Taksi’de Yüzde 50 İndirim!

 

Sarı Taksi’de 2 yolculukta %50 indirim

Uygulamanıza EYLUL50 kodunu ekleyin, Uber Taksi çağırın ve 10 Eylül Pazar 23:55’e kadar geçerli 2 Uber Sarı Taksi yolculuğunuzda %50 indirimden yararlanın. Yolculuk başına 75TL‘ye kadar geçerlidir.Promosyon sadece KREDİ KARTI ödeme yöntemi ile İstanbul’da tamamlanan yolculuklar için geçerli olacaktır.

 

%50 indirimli Uber Siyah Taksi Yolculuğu

Uygulamanıza EYLUL200 kodunu ekleyin, Uber Siyah Taksi çağırın ve 10 Eylül Pazar 23:55’e kadar geçerli 1 Uber Siyah Taksi yolculuğunuzda %50 indirimden yararlanın. Yolculuk başına 200TL‘ye kadar geçerlidir.

Promosyon sadece KREDİ KARTI ödeme yöntemi ile İstanbul’da tamamlanan yolculuklar için geçerli olacaktır.

%50 indirimli Uber Geniş Taksi Yolculuğu

Uygulamanıza EYLUL150 kodunu ekleyin, Uber Geniş Taksi çağırın ve 10 Eylül Pazar 23:55’e kadar geçerli 1 Uber Geniş Taksi yolculuğunuzda %50 indirimden yararlanın. Yolculuk başına 150TL‘ye kadar geçerlidir.

Promosyon sadece KREDİ KARTI ödeme yöntemi ile İstanbul’da tamamlanan yolculuklar için geçerli olacaktır.

EYLUL50

Promosyon sınırlı sayıdadır ve 2 (iki) yolculuk için geçerlidir. Yolculuk başına faydalanılabilecek maksimum indirim tutarı 75 TL’dir. Yalnızca İstanbul’da yapılan Uber Sarı Taksi yolculuklarında geçerlidir. Promosyon yalnız bu e-posta adresiyle ilişkili Uber hesabı ile kullanılabilir ve paylaşılamaz. Promosyon 10 Eylül 2023, saat 23:55’e kadar geçerlidir. Promosyon sadece kredi kartı ödeme yöntemi ile tamamlanan yolculuklar için geçerli olacaktır. Promosyon bahşiş, geçiş ücretleri ve ek ücretleri kapsamamaktadır ve diğer indirim veya promosyonlarla birleştirilemez. Uber, gerekli gördüğü hallerde promosyon koşullarında değişiklik yapma ve promosyonu sonlandırma hakkını saklı tutar. Promosyon Uber Sarı Taksi ürününün müsaitlik durumuna bağlıdır.

EYLUL150

Promosyon sınırlı sayıdadır ve 1 (bir) yolculuk için geçerlidir. Yolculuk başına faydalanılabilecek maksimum indirim tutarı 150 TL’dir. Yalnızca İstanbul’da yapılan Uber Geniş Taksi yolculuklarında geçerlidir. Promosyon yalnız bu e-posta adresiyle ilişkili Uber hesabı ile kullanılabilir ve paylaşılamaz. Promosyon 10 Eylül 2023, saat 23:55’e kadar geçerlidir. Promosyon sadece kredi kartı ödeme yöntemi ile tamamlanan yolculuklar için geçerli olacaktır. Promosyon bahşiş, geçiş ücretleri ve ek ücretleri kapsamamaktadır ve diğer indirim veya promosyonlarla birleştirilemez. Uber, gerekli gördüğü hallerde promosyon koşullarında değişiklik yapma ve promosyonu sonlandırma hakkını saklı tutar. Promosyon Uber Geniş Taksi ürününün müsaitlik durumuna bağlıdır.

EYLUL200

Promosyon sınırlı sayıdadır ve 1 (bir) yolculuk için geçerlidir. Yolculuk başına faydalanılabilecek maksimum indirim tutarı 200 TL’dir. Yalnızca İstanbul’da yapılan Uber Siyah Taksi yolculuklarında geçerlidir. Promosyon yalnız bu e-posta adresiyle ilişkili Uber hesabı ile kullanılabilir ve paylaşılamaz. Promosyon 10 Eylül 2023, saat 23:55’e kadar geçerlidir. Promosyon sadece kredi kartı ödeme yöntemi ile tamamlanan yolculuklar için geçerli olacaktır. Promosyon bahşiş, geçiş ücretleri ve ek ücretleri kapsamamaktadır ve diğer indirim veya promosyonlarla birleştirilemez. Uber, gerekli gördüğü hallerde promosyon koşullarında değişiklik yapma ve promosyonu sonlandırma hakkını saklı tutar. Promosyon Uber Siyah Taksi ürününün müsaitlik durumuna bağlıdır.