TeknoTalk

Ekibinizle Beyin Fırtınası Yapmanın En Kolay Yolu, Üstelik Ücretsiz

Microsoft’un Ücretsiz Windows Beyaz Tahta Uygulaması

Ekibinizle Beyin Fırtınası Yapmanın En Kolay Yolu; Windows WhiteBoard Uygulaması.

Microsoft nihayet Windows 10 cihazları için Beyaz Tahta – WhiteBoard uygulamasını başlattı. İstediğiniz kadar insanla fikir üretmek için ücretsiz bir araçtır ve hiç fena değildir.

Beyaz tahta (geçen Aralık’tan bu yana önizlemede kullanılabilir) bir kalemle kullanılmak üzere tasarlanmıştır; bu nedenle, şekiller ve tablolar çizmeye çalıştığınızda ve karalamalar ile size yardımcı olduğunda otomatik olarak algılıyor.

 

Elbette bir fare ya da parmağınızla dokunmatik ekranda da gayet iyi çalışıyor.Yerleşik Bing arama aracını kullanarak çizim yapabilir, yapışkan notlar ekleyebilir, resimleri içe aktarabilir, metni yapıştırabilir ve web’den resim çekebilirsiniz. Tüm bu elemanları dilediğiniz gibi manipüle edilebilir ve tahta etrafında hareket ettirilebilirsiniz.

Diğer çalışma arkadaşlarını, gerçek zamanlı oldukları yerde, onlara bir bağlantı göndererek ortak çalışma yapmaya davet etmek ise oldukça kolaydır. Elbette, bu işlemleri yapabilmek için bir Microsoft veya Office 365 hesabına ihtiyaçınız var.

Benzer şekilde başka beyaz tahta uygulamaları var. Microsoft bunu Office kullanıcılarına ücretsiz sunuyor. Ekipler Grup sohbetlerine entegre bir şekilde de bunu kullanabilir (ki şimdi bu özellik ücretsiz olarak sunuluyor). Daha sonrasında ise web, iOS ve Android’ten ulaştığınızda senkronize edebilirsiniz de.

Özetle Beyaz Tahta; benzer uygulamalardan geçiş yapmaya ikna etmek için yeterince etkileyici olmasa da; Office ekosistemine önceden girmiş olmanız durumunda, sizin için kullanımı en kolay olan olabilir.

Uygulamayı Microsoft Mağazası‘ndan ücretsiz yükleyerek bunu yapabilirsiniz.

Exit mobile version