Sosyal Medya

iPhone

Ucuz iPhone Gecikebilir, Ne Kadar Bekleyeceğiz?

Ucuz iPhone Söylentileri bu yılın başlarında başladı ve sonbaharda geleceği söyleniyordu. Ancak Yeni Rapor Farklı Söylüyor. Ucuz iPhone Modeli Beklendiği Kadar ERKEN Gelmeyebilir.

Bu yıl LCD Ekranlı Ucuz iPhone Modeli Gelecek Bu Kesin, Ancak?

Ucuz iPhone Beklendiği Kadar ERKEN Gelmeyebilir. 

Apple’ın bu yılın sonlarına doğru üç yeni iPhone modeli çıkaracağı söylentileri bu yılın başlarında ortaya atıldı.Hatta bu yılki tüm modellerin OLED ekranlı iPhone olarak sunulacağını da aktarmıştık. Bir ihtimal ucuz iPhone modeli olacak LCD ekranlı modelin de dördüncü bir model olarak karşımıza çıkabileceğini gösteriyordu.

Bugün ise Huawei P20 Pro’da görmeyi sevdiğimiz üç kamera setinin yeni iPhone modellerinde yer alabileceği, yani üç kameralı iPhone modellerinin gelebileceği konuşuluyor.

Bu yılın sonbaharında gelmesi beklenen LCD Ekran kullanılmış Ucuz iPhone modeli için yeni raporlar beklenenden daha fazla bir süre alacağını gösteriyor.

Ucuz iPhone Modelinin Gecikmesinin Sebebi Nedir?

Bunun sebebi ise muhtemelen LCD ekran tedariği konusunda yaşanacak probleme dayandırılacak. Güney Koreli bir gazete tarafından alıntılanan The Bell‘in haberine göre LCD ekran üreticileri ekranlardan sızan ışıkla ilgili bir problem üzerinde uğraşıyorlar. Bu nedenle LCD tedariği biraz gecikebilir.

Dolayısı ile ucuz iPhone için Apple’ın geleneksel çıkış tarihi olan Eylül ayından Kasım ayına sarkması beklenebilir.

Ming-Chi Kuo tarafından Nisan ayında daha önce sızdırılan bilgilere göre ise LCD ekranlı iPhone modelini 2019 gösteriliyordu. 550$ – 750$ fiyat aralığında olacağı aktarılmıştı.

Zaten daha düşük bir iPhone fiyat noktası şu anda Apple için oldukça mantıklı. Zira Mayıs ayı kazançlarında Apple, iPhone satışlarının beklentilerin altında kaldığını bildirdi. Bu noktada daha ucuz bir iPhone modeli, iPhone X’e bin dolarlık yatırım yapma konusunda tereddüt eden bazı müşterileri teşvik edebilir.

BGR‘ye göre Kuo, Apple’ın sonbaharda sergileyeceği üç yeni teklifden biri olduğunu söyledi. Bu 899 $ fiyatlı bir güncellenmiş 5.8 inç OLED iPhone X, ek olarak; 6.5 inç OLED iPhone X Plus, 999 $ ve 1.149 $ arasında fiyatlandırıldı.