Sosyal Medya

Otomobil

ULU MOTOR’DAN CAZİP KREDİ KAMPANYASI

Yüzde yüz elektrikli Skywell ve Leapmotor modellerini Türkiye’de kullanıcılarla buluşturan Ulu Motor, Kasım ayı sonu itibariyle başlattığı cazip kredi avantajlarıyla elektrikli otomobil sahibi olma fırsatı sunuyor.

ULU MOTOR’DAN CAZİP KREDİ KAMPANYASI

 

Yüzde yüz elektrikli Skywell ve Leapmotor modellerini Türkiye’de kullanıcılarla buluşturan Ulu Motor, Kasım ayı sonu itibariyle başlattığı cazip kredi avantajlarıyla elektrikli otomobil sahibi olma fırsatı sunuyor. 36 vade avantajıyla D-SUV Skywell’ler 850.000 TL’ye varan kredi tutarına, Leapmotor T03 ‘ler, 500.000 TL’ye varan kredi tutarıyla yetkili satıcılarda sizleri bekliyor.

 

Şehir içi 642 kilometre menziliyle elektrikli D-SUV Skywell’ler 850.000 TL’ye varan kredi tutarına 36 ay vade avantajıyla sizleri bekliyor. Benzinli ve dizel örneklerine göre %50’ye kadar yakıt tasarrufu sağlayan Skywell’ler, aynı zamanda 36 dakikada %30’dan %80’e hızlı şarj olma özelliğiyle de zamandan tasarruf sağlıyor. Sınıfının en geniş iç hacimli elektrikli araçlarından birisi olan Skywell ET5 Longe Range’e sahip olmak isteyenler, hemen Skywell web sitesi üzerinden ön sipariş vererek cazip kredi finansmanından yararlanabiliyor.

Şehirli ve sınıfının üzerinde teknolojik özelliklerle donanmış HB Leapmotor T03, konforlu ve kompakt bir elektrikli araç sahibi olmak isteyen tüketicilere özel avantaj sağlıyor. Sade ve dikkat çekici tasarımı ve güçlü performansıyla T03, 500.000 TL’ye varan kredi tutarına 36 ay vade avantajıyla sizleri bekliyor.

28.11.2023 tarihi itibariyle başlayan cazip kredi kampanyasından yararlanmak isteyenler, Ulu Motor bünyesindeki Leapmotor ve Skywell’e ait web sitelerini ziyaret ederek, istedikleri aracı hemen seçip iletişim bilgilerini paylaşıyor. Teslim almak istedikleri bayiyi seçtikleri takdirde ön sipariş verebiliyor.

Cazip kredi finansmanından yararlanmak ve detaylı bilgi için https://leapmotortr.com/ ve https://skywell.com.tr/  adreslerini ziyaret edebilirsiniz.