Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Uluslararası Koçluk Haftası (ICW) Başlıyor!

Uluslararası Koçluk Federasyonu (ICF) tarafından her sene Mayıs ayında organize edilen, Uluslararası Koçluk Haftası (ICW), bu yıl 9-10 Mayıs tarihlerinde çevrimiçi olarak düzenleniyor.

Uluslararası Koçluk Haftası (ICW) Başlıyor!

 

Potansiyelini Koçlukla Keşfet…

 

Uluslararası Koçluk Federasyonu (ICF) tarafından her sene Mayıs ayında organize edilen, Uluslararası Koçluk Haftası (ICW), bu yıl 9-10 Mayıs tarihlerinde çevrimiçi olarak düzenleniyor. İş dünyasından kişisel gelişim alanına, spor dünyasından bilim, sanat, gönüllülük ve felsefe alanına kadar fark yaratan, iz bırakan, toplumlara ışık tutan konuşmacılarla düşünmeye sevk eden içeriklerin yer alacağı ICW’ye; potansiyelini ortaya çıkartmak isteyen herkesin katılması bekleniyor.

 

Koçluk mesleğinin global lider kuruluşu ICF tarafından her sene Mayıs ayında organize edilen, koçluk haftası ülkemizdeki tek yetkili temsilcisi ICF Türkiye tarafından bu sene 9-10 Mayıs 2023 tarihlerinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek. Koçluğun insan potansiyeli üzerinde nasıl bir etkisi olduğuna dair hikayeler ve soru-cevap şeklinde hazırlanan zengin içerikler ICW boyunca katılımcılarla buluşulacak.

 

Alanında uzman konuşmacılar bir arada olacak

 

9 ve 10 Mayıs tarihlerinde tüm gün sürecek olan etkinlik programında koçluk, hedef belirleme, potansiyeli keşfetme, düşünme ve kendini bulma gibi birçok başlıkta alanında uzman konuşmacılarla interaktif buluşmalar gerçekleştirilecek. ICF Türkiye Başkanı Yunus Emre Şentürk ev sahipliğinde gerçekleşecek ICW’de katılımcılarla buluşacak alanında uzman konuşmacılar arasında; Prof. Dr. Acar Baltaş, Prof. Dr. Ali Nesin, Carl Casanova, M.S., PCC / New Vibe Training Kurucusu, İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Cenk Akıncılar, Tiyatro ve Ses Sanatçısı Demet Tuncer, Paralimpik Milli Sporcu ve Antrenör Handan Biroğlu, ICF Bölge Geliştirme Müdürü Malcom Fiellies, Uluslararası Ekipler Teknik Koordinatörü José Francisco Siguenza Garcia, Toplum Gönüllüleri Vakfı Kurucusu İbrahim Betil, Abdi İbrahim İlaç Eğitim ve Gelişim Müdürü Sinan Akdoğan, Sinema ve Tiyatro Oyuncusu Şenay Gürler, ICF Türkiye Denetim Kurulu Üyesi, CPPC, MCC Tuncel Gülsoy da yer alıyor.

 

Potansiyelini keşfet!

 

ICF tarafından yapılan araştırmalara göre, koçluk alan bireylerin yüzde 83’ünün iş performanslarının arttığı ve yüzde 80’inin de kendilerine olan güvenlerinin arttığı gözlemlenmiştir. Bu gözlemden yola çıkarak Koçluk Haftası kutlamaları bu yıl kendini tanımak ve istenirse nelerin mümkün olduğunu görebilmek için “potansiyelini keşfet” teması ile yola çıktı. Zor zamanlarda koçluk ile ayakta kalabilmek, iş dünyasında koçluk, koçluğun kelebek etkisi, spor-sanat alanlarında başarıya ulaşmak için koçluğun önemi gibi konuların ele alınacağı bu yıl yine onlarca başlık ve ilham veren hikaye saklı potansiyelini keşfetmek isteyen katılımcıları bekliyor olacak.

 

Siz de iş ve özel hayatınızdaki yaşam kalitenizi artırmak, yeni bir vizyon ile içinizdeki potansiyeli keşfetmek  için 9-10 Mayıs tarihlerinde ICW’23 de yerinizi alabilirsiniz.

 

Koçluk haftasına dair detaylara ve biletlere https://icwturkiye2023.endlessfairs.com/#tickets  linkinden ulaşabilirsiniz.

 


 

ICF Hakkında:

1995 yılında kurulan ICF’in amacı, gelişmekte olan bir mesleğe güvenilirlik kazandırmak ve koçlara birbirleriyle bağlantı kurabilecekleri bir ortam sağlamaktı. Takip eden 28 yıl içinde ICF, profesyonel olarak eğitilmiş koçlardan oluşan dünyanın en büyük organizasyonu ve küresel koçluk topluluğunun önde gelen sesi haline geldi. 2020 yılında Uluslararası Koçlar Federasyonu, Uluslararası Koçluk Federasyonu oldu. ICF 2023 yılında 28. yıl dönümünü kutluyor.

 

ICW Hakkında:

1999 yılından itibaren her yıl Mayıs ayında kutlanan Uluslararası Koçluk Haftası (ICW), lokal ICF yapılarında, ülke bazlı olarak eş zamanlı ve çevrimiçi olarak gerçektirilen bir etkinliktir. ICW boyunca farklı kültürler, farklı yaşam tarzları, farklı iş modelleri, farklı bakış açılarına sahip tüm insanlar için ortak değerler olduğunu göstermek amacıyla, iş dünyasından kişisel gelişim alanına, spor dünyasından bilim, sanat ve felsefe alanına kadar fark yaratan, iz bırakan, toplumlara ışık tutan konuşmacılar katılımcılarla buluşur.